Daca-n Romania Ziua Tatalui inca nu a prins, in America ea e celebrata chiar si de vedete. Mai multi tati faimosi s-au folosit de contul lor de Instagram pentru a se lauda cu copiii lor, iar favoritul nostru este de departe Justin Timberlake!

Justin Timberlake celebrand Ziua Tatalui

Pentru a sarbatori prima Zi a Tatalui din „cariera” lui, Justin Timberlake a impartasit fanilor sai de pe Instagram o imagine cu el si baietelul lui Silas Randall. Jessica Biel l-a adus pe lume in luna aprilie, iar cei doi au preferat sa pastreze private majoritatea detaliilor legate de viata lui. Noi insa ne bucuram ca avem macar o data pe an sansa sa-l vedem pe Justin in ipostaza de tatic si pe baietelul lui purtand o salopeta bleu pe care scria I love Dad!. Fotografia a fost insotita si de un mesaj funny in stilul cantaretului “LEXIN’ on Fathers Day… #HappyFathersDay to ALL of the Dads out there from the newest member of the Daddy Fraternity!! –JT”.

Silas si-a facut debutul pe contul de Instagram al tatalui lui pe 19 aprilie cand Justin l-a pozat in bratele mamei lui. “Jessica se vedea in rolul unei mame de baiat, asa ca lucrurile decurg bine” a povestit un apropiat al cuplului pentru Us Magazine. Aceeasi persoana a spus si ca “Justin nu mai stie ce sa faca de bucurie!”

Citeste si o cronica a filmului “In Time” cu Justin Timberlake in rolul principal!

Foto: instagram.com/justintimberlake