Karolina Kurkova al doilea copil

Fostul inger de la Victoria's Secret a confirmat ca este din nou insarcinata printr-o imagine adorabila postata pe Twitter. In colajul realizat de vedeta apare si Tobin, celalalt copil al ei in varsta de 5 ani.

“A doua mea bucurie este pe drum, iar Tobin nu mai are rabdare” a fost descrierea care a insotit fotografia plus hashtagurile #Happiness #Love # KKBaby2

Si conform zvonurilor, frumoasa blonda va naste cel de-al doilea copil chiar in acest weekend. Modelul in varsta de 31 de ani s-a casatorit in 2009 cu Archie Drury si a marturisit in mai multe interviuri ca maternitatea i-a schimbat complet viata si a facut-o sa se simta mai puternica.
Ea a povestit pentru “Access Hollywood” la momentul respectiv: “Ma simt diferit dupa nastere, se schimba lucrurile in tine si devii dintr-o data acea mama puternica care nu sta o clipa locului si poate sa faca orice. Sunt mereu pe fuga si sunt sigura ca si alte mame sunt fix la fel. Am grija de casa, gatesc, lucrez si defilez si pe catwalk.”

Karolina sustine ca Tobin nici macar nu stia ca e faimoasa pana de curand. Ea a povestit pentru The Fashion Spot: “Acum ma recunoaste cand ma vede la televizor. Dar inainte, ori de cate ori vedea o femeie blonda, credea ca sunt eu”.

Citeste si: “Karolina Kurkova e modelul de stil al fashionistelor”!

Foto: Guliver, twitter.com/karolinakurkova