Kate Middleton este din nou insarcinata

Se anunta o mare sarbatoare in Familia Regala Britanica: Kate Middleton este din nou insarcinata si va avea al treilea copil. Ducele si Ducesa de Cambridge o sa devina din nou parinti si au impartasit vestea cu mare bucurie, potrivit unui comunicat publicat azi de Kensington Palace, scrie telegraph.co.uk.

Familia Regala Britanica mai are doi copii: Printul George, care are trei ani, si Printesa Charlotte, in varsta de doi ani.

Kate Middleton este din nou insarcinata si are greturi de dimineata

„Ducele si Ducesa de Cambridge sunt incantati sa anunte ca Ducesa de Cambridge este din nou insarcinata si asteapta al treilea copil“, se arata in comunicatul emis azi de Kensington Palace. De asemenea, se mentioneaza: „Regina si membri ai celor doua familii sunt incantati de aceasta veste“. Kate se afla momentan la Palatul Kensington, fiind in atentia medicilor pentru starile de rau care se instaleaza la debutul unei sarcini si care o impiedica sa isi desfasoare activitatile zilnice.

In timpul celor doua sarcini, Kate Middleton, in varsta de 34 de ani, a avut greturi de dimineata. Si de aceasta data, sotia lui William are aceste simptome neplacute, asa ca a fost nevoita sa amane chiar azi o aparitie publica.

Vestea ca un nou copil este pe cale sa apara in aristocratia britanica a fost sugerata de Kate in timpul vizitei in Polonia. Ea a declarat atunci presei ca ea si William isi mai doresc un fratior sau o surioara pentru George si Charlotte. La randul ei, Ducesa de Cambridge provine dintr-o familie cu trei copii.

Georges First Day Of School #princegeorge #firstdayofschool #allgrownup

A post shared by Kate and will (@kateandwillfanpage) on

Tot in aceasta saptamana, joi, este programat ca Ducele si Ducesa de Cambridge sa il duca pe George in prima zi la scoala.

Daca te bucura vestea ca Familia Regala Britanica se mareste si ca frumoasa Kate Middleton este din nou insarcinata, citeste si: Familia Regala Britanica in Polonia. Noi imagini cu George si Charlotte!

Foto: Guliver/Instagram