Kate nu mai poarta inel de logodna

Iti vine sa crezi ca Ducesa Kate nu mai poarta inel de logodna? Sotia lui William a fost surprinsa ieri, cand a vizitat un spital pentru copii, fara superba bijuterie pe deget! Nu a durat mult si presa internationala a inceput sa emita tot felul de teorii pe baza acestui fapt.

Potrivit People, Kate Middleton a vizitat ieri un spital de copii din Londra, iar la eveniment Ducesa nu a purtat inelul de logodna pe deget. Gestul Ducesei a adus o multime de intrebari si suspiciuni in randul publicului si mai ales al criticilor. Totusi, exista un motiv intemeiat pentru care Kate a renuntat la bijuterie, iar acesta nu este retentia de apa din timpul sarcinii.

De ce Kate nu mai poarta inel de logodna, mai ales cand iese in public? Pentru ca regulamentul spitalului pe care l-a vizitat le impune tuturor celor care intra sa poarte minimum de bijuterii. Inelul de logodna al lui Kate este unul superb, cu diamante si safire si are o dimensiune destul de mare, in timp ce verigheta este simpla si discreta.

Mai mult decat atat, Kate nu mai poarta inel de logodna la astfel de evenimente pentru ca trebuie sa isi sterilizeze mainile inainte si dupa ce intra in saloanele cu copii. Mediul este unul special creat pentru copii, motiv pentru care curatenia si lipsa microbilor sunt foarte importante.

De aceasta data, la vizita regala, Kate a purtat un palton rosu care a atras toate privirile si pe care l-a accesorizat cu o pereche discreta de cercei si verigheta. Coafura a fost una simpla, cu volum la radacina, si bucle bine definite la varfuri.

Daca Ducesa Kate este o femeie care te inspira in mod constant si vrei sa descoperi cat mai multe detalii despre viata ei, citeste si Motivul pentru care Kate poate sa poarte tiara, iar Meghan Markle nu!

FOTO: Guliver, Instagram