Daca ti-as spune ca Kate si Printul William au mobila de la Ikea chiar la Palatul Kensington, m-ai crede? Recent, aflati in vizita oficiala la Famila Regala din Suedia, cuplul a dezvaluit un mic secret de familie!

Ca orice persoana care urmareste serialul The Crown, am observat ca da, incaperile de la Palatul Kensington nu sunt tocmai primitoare! Pline de mobilier masiv, camerele nu sunt chiar cel mai prietenos mediu pentru copii. Tocmai de aceea, Ducele si Ducesa de Cambridge au ales piese de mobilier mai ieftine si mai prietenoase pentru copiii lor, din magazinul Ikea. Si Familia Regala are obiceiuri de oameni fara sange albastru, ca fiecare dintre noi!

Kate si Printul William

Kate si Printul William se afla momentan intr-o vizita oficiala la Familia Regala din Suedia, iar ieri cei doi au mers la ArkDes, muzeul national de arhitectura si design din Stockholm. Potrivit Architecturaldigest.com, la acest muzeu se afla in prezent colectiile tinerilor designerii locali realizate in parteneriat cu Ikea.

Kate si Printul William au mobilier de la Ikea la Palatul Kensington

Kate si Printul William

Potrivit Architecturaldesign.com si Mirror.co.uk, Ducele si Ducesa de Cambridge i-au povestit lui Marcus Engman, director de creatie Ikea, in timpul vizitei, ca si ei au ales piese de mobilier de la Ikea pentru camerele lui George si Charlotte. Sursele publicatiei Mirror de la Palatul Kensington au confirmat cele spune de Engman, directorul de creatie Ikea, insa nu au vrut sa dezvaluie ce piese au ales exact Kate si Printul William pentru camerele copiilor lor.

Acum, trebuie sa recunosc, eu mi-as dori sa stiu, oare Kate si William si-au asamblat siguri mobila de la Ikea?

Acum, dupa ce ai aflat cateva secrete din viata Familiei Regale, te invit sa descoperi Cum a aratat Printesa Charlotte in prima zi la gradinita!

FOTO: Gettyimages

[/continut_slideshow]