Kim Cattrall

Din pacate, chiar daca existau zvonuri pe acest subiect, putine sunt sansele sa mai vedem o continuare a serialului „Sex and the City“. Asta deoarece deoarece relatia dintre Kim Cattrall si Sarah Jessica Parker, doua dintre cele patru actrite care au jucat in aceasta productie de succes, pare ca nu se mai poate remedia.

Cearta dintre Kim Cattrall si Sarah Jessica Parker a izbucnit inca de pe platourile de filmare, din 2004, iar cele nu s-au mai impacat niciodata. Potrivit unui articol din The New York Post, Parker, cea care a dat viata personajului Carrie Bradshaw, le-a convins pe Cynthia Nixon (Miranda) si Kristin Davis (Charlotte), la finalul serialului, sa o excluda pe Cattrall (Sam) din grupul lor si au marginalizat-o. Nu se stiu exact motivele, insa surse din apropierea vedetelor sustin ca pretentiile lui Kim Cattrall devenisera prea mari si ca aceasta avea un aer de superioritate fata de colegele sale de pe platourile de filmare.

In toamna, Cattrall a facut inca un pas ca sa adanceasca conflictul si nu a acceptat sa apara in „Sex and the City 3”, pe motiv ca nu se mai regaseste in aceasta productie, dar si pentru ca relatia ei cu celelalte actrite din distributie este, dupa a spus ea, toxica.

Ce lucruri i-a reprosat Kim Cattrall actritei Sarah Jessica Parker

Tragedia prin care a trecut Kim Cattrall de curand a dus la replici dure din partea acesteia la adresa actritei Sarah Jessica Parker. Aceasta din urma si-a exprimat parerea de rau si i-a transmis condoleante lui Kim pentru moartea fratelui ei, in varsta de 55 de ani, care a fost gasit fara viata dupa ce a disparut din locuinta sa din Alberta, Canada.

Ea i-a lasat un comentariu lui Kim la mesajul postat de aceasta in Social Media, prin care anunta moartea fratelui ei si ruga presa si fanii sa respecte intimitatea familiei ei in acele momente dificile: „Draga Kim, iubirea si sprijinul meu catre tine si ai tai, Dumnezeu sa-l ierte pe iubitul tau frate“.

Vadit deranjata de acest mesaj, Kim i-a raspuns tot in Social Media: „Nu am nevoie de iubirea sau sprijinul tau in aceste clipe dificile, Sarah Jessica Parker!” Si a continuat: „Mama mea m-a intrebat azi: «Cand te va lasa acea Sarah Jessica Parker, acea ipocrita, in pace?». Incercarile tale repetate de a ma contacta intr-o perioada atat de grea sunt o amintire dureroasa a cruzimii de care dai dovada si de care ai dat dovada. Da-mi voie sa clarific, daca inca nu am facut-o: «Nu faci parte din familia mea. Nu imi esti prietena. Asa ca iti scriu sa iti spun pentru ultima data sa incetezi sa ne folosesti tragedia pentru a-ti recapata imaginea ta de «persoana draguta»“.

Acum, ca ai aflat de ce o critica Kim Cattrall pe Sarah Jessica Parker, te poate interesa si: Vedetele din Sex and the City se contrazic: de la ce a plecat conflictul.

Foto: Guliver/Instagram