Kim Kardahian #nofilter a aparut dintr-o pornire a vedetei de a da peste nas celor care ii critica silueta chiar si acum, cand este insarcinata pentru a doua oara.

Insarcinata in patru luni, viitoare mamica pentru a doua oara, Kim Kardashian (34 de ani) incearca sa mai spulbere din rautatile cu privire la silueta ei si posteaza pe Instagram o fotografie nud, din categoria “Kim Kardashian nofilter”.

Kim Kardashian, goala si insarcinata

Cand a fost Kim Kardashian “mai vedeta” decat oricand? La prima sarcina, cand
paparazzii erau pe urmele ei zi si noapte, iar lumea intreaga nu vorbea decat
despre un singur lucru: Ce fund mare are!

Vedeta de televiziune a stiut mereu ca posteriorul ei este motiv de discutie,
dar nu i-a pasat. Mai ales ca o femeie insarcinata este o femeie care se bucura
de anumite “privilegii”, printre care si acela de a adauga kilograme fara a fi
aratata cu degetul.

Cu toate acestea, si la a doua sarcina, aceleasi priviri piezise se indreapta spre ea.

De ce Kim Kardashian fara filtru?

Fara a parea ca se scuza, ci mai degraba emanand un aer de liniste interioara de
nezdruncinat, Kim Kardashian a postat pe Instagram, alaturi de fotografia
#nofilter, un comentariu, ca o urecheala parinteasca, pentru cei care par sa nu
mai aiba loc de fundul ei.

Kim Kardashian, goala si insarcinata

“La inceput spuneau ca sunt prea slaba si ca am trucat imaginile… Acum spun ca sunt prea mare si ca, de asemenea, am trucat imaginile… E ceva..! In unele zile sunt fotografiata inainte de a manca si arat mai mica, in alte zile sunt fotografiata imediat ce am mancat si arat mai mare. Asa este normal sa se intample. Cred ca ma cunoasteti destul de bine pentru a sti ca as documenta procesul daca as avea o sosie. Dar fiecare corp este diferit, fiecare sarcina este foarte diferita! Am invatat sa-mi iubesc corpul in fiecare etapa prin care trece! Voi si mai mare si asta este, de asemenea, extraordinar! Sunt binecuvantata sa fiu din nou insarcinata si chiar norocoasa, asa cu risc de preeclampsie cum stiu ca am. Iar problema marimii nu mai exista de data aceasta. Mi s-a mai spus ca organismul raspunde diferit la o sarcina de baiat fata de
sarcina cu o fata! Indiferent care este situatia, ii sunt recunoscatoatre lui Dumnezeu pentru acest miracol si, indiferent care sunt barfele si comentariile pe care le aruncati asupra mea, de data aceasta nu ma mai afecteaza”, a scris vedeta.

Un simplu selfie

Kim Kardashian #nofilter este o imagine selfie in penumbra, in care vedeta apare nud, din profil. Ce-i drept, imaginea nu este magulitoare, mai ales daca este privita prin filtrul dietelor riguroase, chiar si pe timpul sarcinii. Fundul lui Kim pare ca ar vrea sa ii concureze burta destul de proeminenta pentru o sarcina de numai patru luni. Tocmai din cauza acestei lipse de proportii, picioarele ei par mai scurte si mai groase.

Insa ce vede bruneta din toata aceasta compozitie? Evident lumina buna care o incadreaza intr-o aura de mister si faptul ca nu a folosit niciun artificiu tehnic pentru a simula perfectiunea. Kim Kardashian #nofilter este oglinda clara a lipsei de inhibitie si a vedetei in stare pura.

Kim Kardashian, protagonista a reality show-ului “Keep Up With the Kardashians”, este casatorita cu rapperul si producatorul american Kanye West (38 de ani) din 2014, relatia lor fiind cu doi ani mai veche. Cei doi au o fetita pe care au numit-o North,asa ca se speculeaza foarte mult ca baietelul care se va naste in decembrie ar putea fi botezat South. Kim spune insa ca este “cea mai proasta idee”.

Ca vedeta este o maestra a fotografiei selfie puteti vedea si din prima carte semnata de Kim Kardashian