Lady Gaga a fost internata

Fanii artistei s-au panicat dupa ce au aflat ca Lady Gaga a fost internata de urgenta ieri la un spital din Brazilia. Cantareata in varsta de 31 de ani a postat o imagine pe Instagram in care are o perfuzie in mana si a scris pe Twitter ca trebuie sa aiba grija de corpul ei si astfel nu va mai putea sa concerteze in Rio, asa cum era programat, scrie Huffingtonpost.com.

Nu se stie exact care este starea de sanatate a vedetei, insa agentul ei a marturisit ca Lady Gaga a fost internata de urgenta si ca a primit ingrijiri pentru durere cronica.

Lady Gaga a fost internata de urgenta la un spital din Brazilia

Lady Gaga se afla in Brazilia pentru a participa la un festival de rock care incepe azi la Rio, unde mai canta si Maroon 5, Fergie, Aerosmith, Bon Jovi, Red Hot Chili Peppers si Guns N’ Roses. Intrucat a acuzat dureri foarte mari, a fost spitalizata de urgenta si o echipa de medici incearca sa stabileasca care este sursa durerii.

Intrucat starea de sanatate nu ii permite, Lady Gaga a anuntat ca nu va mai putea canta in cadrul acestui festival, dar le cere fanilor sa o inteleaga si promite sa se revanseze cat de curand. In plus, le transmite toata dragostea ei si le multumeste pentru mesajele de incurajare.

Cantareata ii asigura pe fani ca este pe maini bune si ca cei mai buni doctori au grija de ea.

A mai fost nevoita sa amane un concert tot din cauza unor probleme de sanatate

Nu pare o perioada prea buna pentru artista, mai ales daca e sa luam in calcul faptul ca la inceputul acestei luni Lady Gaga a fost nevoita sa amane un concert din Montreal. Ea a suferit atunci din cauza unei laringite si a unei infectii respiratorii.

Daca te intereseaza articolul care prezinta faptul ca Lady Gaga a fost internata de urgenta la spital, citeste si: Lady Gaga, declaratie dureroasa la gala Oscar 2016.

Foto: Guliver/ Instagram