Ladu Gaga cadou extravagant

Nu toti iubitii sunt inspirati in alegerea unui cadou potrivit, insa iata ca Taylor Kinney, logodnicul lui Lady Gaga o cunoaste pe aceasta prea bine. El i-a facut recent un cadou extravagant si costisitor, dar care a fost fix pe gustul artistei!

Chiar cand ne gandeam ca incet-incet Lady Gaga incepe sa abordeze un stil vestimentar mai potolit, cu mai putine excese, ea ne-a dovedit ca nu va renunta niciodata la micile sau marile extravagante. Pe contul ei de Instagram si-a postat mai multe imagini cu un cadou extravagant primit de la viitorul ei sot.

Am vazut pentru prima data pantofii Armadillo facuti de Alexander McQueen atunci cand au aparut pe catwalk in urma cu mai multi ani, si de atunci au ramas pentru totodeauna vii in amintirea noastra. In prezent doar trei dintre cele 21 de perechi care exista au fost refacute si scoase la licitatie. Si cum numele lui McQueen atrage o multime de doritoare pantofii s-au vandut cu 295000 de dolari. Restul de 18 perechi sunt expuse in cadrul expozitiei Savage Beauty de la Muzeul Victoria and Albert din Londra.

Lady Gaga a primit un cadou extravagant

Si conform unor imagini postate de Lady Gaga pe Instagram ea reusit sa obtina nu o pereche, nici doua, ci pe toate trei. In afara de modelele care au defilat pe catwalk, Gaga este una dintre acele femei care au indraznit sa poarte acesti pantofi si pe strada. Si suntem sigure ca o va mai face si cu alte ocazii.

Desi multi au presupus ca ea si i-a cumparat de fapt cel care i-a achizitionat este chiar iubitul ei, Taylor Kinney. Iar Gaga a avut grija sa-i multumeasca si pe Instagram scriind in dreptul uneia dintre poze “When a gift comes to you from Heaven photo by Taylor Kinney best fiancé ever.”

Citeste si: “Vacanta in Bahamas condimentata cu instantanee indraznete”!

Foto: instagram.com/ladygaga