Logodnica Printului Harry, fosta actrita din serialul Suits, a participat ieri la primul sau angajament oficial impreuna cu Regina Elisabeta a Marii Britanii. Meghan Markle si Printul Harry au atras toate privirile cu tinutele lor stylish si ne-au facut inca o data sa credem ca povestile cu printi exista si in realitate, scrie People.com.

markle

Dupa ce anul trecut vestea ca Printul Harry a cerut-o in casatorie pe Meghan Markle a fost pe buzele tuturor, 2018 se anunta si mai plin de surprize… placute. In curand, Ducesa de Cambridge va naste si, in plus, urmeaza o nunta regala care cu siguranta va avea un farmec aparte. Este de ajuns sa ii vezi pe Printul Harry si pe Meghan Markle cum se privesc si cum ies relaxati in fata publicului si parca deja iti poti face o imagine cu momentul in care ea va merge la altar catre alesul inimii.

Dar pana atunci, viitoarea sotie a lui Harry a mai avut de trecut cateva teste importante. Pe langa faptul ca s-a convertit si mai trebuie sa primeasca cetatenie britanica, ea si-a insotit logodnicul si pe ceilalti membri ai familiei regale la un eveniment foarte important, unde a facut o impresie foarte buna, dupa cum titreaza presa internationala.

Slujba de celebrare a Commonwealth-ului, cea mai mare adunare interreligioasa din Regatul Unit, s-a desfasurat la Westminster Abbey, din Londra. Pe langa Regina Marii Britanii, la eveniment au fost prezenti Printul Charles si Ducesa de Cornwall, Ducii de Cambridge, Printul Harry cu Meghan Markle, dar si Theresa May, prim-ministrul Marii Britanii.

De ce e asa de important acest eveniment pentru actrita americana? Pentru ca e vorba de o recunoastere publica de catre suverana a celei care ii va deveni sotie lui Harry.

Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, a fost si el invitat, si a sustinut un recital in cadrul evenimentului.

Descopera mai multe imagini cu Regina Marii Britanii, dar si cu Ducesa de Cambridge si cu Meghan Markle, de la evenimentul de ieri, in cele ce urmeaza: