Meghan Markle si Printul Harry au mers ieri intr-o vizita regala, iar look-ul actritei a fost absolut superb! Nu e de mirare ca Harry s-a indragostit asa repede si s-a decis sa renunte la burlacie pentru ea!

Meghan Markle si Printul Harry

Ieri, tinerii proaspat logoditi au mers intr-o vizita regala, potrivit People, la Cardiff Castfel. Vizita este ultima din seria celor care trebuie sa o introduca pe Meghan poporului britanic, inainte de nunta din 19 mai.

La aceasta vizita, Meghan a purtat o tinuta extrem de eleganta, formata dintr-un palton Stella McCartney, negru, si o pereche de pantaloni Hiut Denim. Pentru machiaj, Meghan a ales sa isi aplice un eyeliner negru si un ruj nude, iar coafura a fost impecabila. Actrita a decis sa isi prinda parul intr-un coc la baza gatului si si-a lasat doua suvite sa ii incadreze frumos fata.

Tinuta lui Meghan a fost completata de un sacou in carouri, cunoscut ca fiind o marca a casei regale, iar piese care se aseamana acestuia s-au regasit de-a lungul timpului si in garderoba Printesei Diana, dar si a lui Kate Middleton.

In continuare, vezi care au fost reactiile oamenilor care i-au intampiant pe cei doi in Tara Galilor, dar si tinutele care arata ca mama, cumnata si viitoarea sotie a lui Harry au avut de0a lungul timpului gusturi asemanatoare in materie de fashion: