melania trump si michelle obama si laura bush

Pe data de 20 ianuarie a acestui an a avut loc ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump, insa in prim plan au fost Melania Trump si Michelle Obama. Noul presedinte a fost blamat pentru modul in care s-a comportat in momentul in care s-a prezentat in fata lui Barack Obama si a sotiei lui, dar nici sotia lui Trump nu a scapat de comentariile dure facute de presa americana.

Intre cele doua Prime Doamne a avut loc un moment ciudat, cel in care Melania Trump i-a oferit un cadou lui Michelle Obama. Presa a blamat-o imediat pe noua Prima Doamna din cauza faptului ca gestul a incalcat protocolul oficial!

Michelle si Melania Trump

Melania Trump, victima prejudecatilor

In videoclipul de mai jos, Barack Obama si Michelle Obama asteapta sa-i intampine pe Donald Trump si Melania Trump. Noul presedinte este cel care coboara primul din masina si se indreapta grabit pentru a se prezenta oficial. In urma sa, Melania poate fi observata in timp ce coboara din masina si tine in mana un cadou.

Melania paseste usor in urma sotului ei si ii inmaneaza cadoul lui Michelle Obama. Sotia lui Obama a avut un moment de ezitare, iar gestul sau a fost surprins de camerele de filmat. S-a uitat in jur si a vazut ca nu are cine sa-i tina cutia de cadou, asa ca Michelle s-a intors catre Donald si Melania si au facut poze impreuna.

Reactia lui Michelle Obama a provocat foarte multe comentarii pe retelele sociale, iar Melania Trump a fost blamata pentru gestul pe care l-a facut in ziua ceremoniei de inaugurare. Cele mai multe comentarii facute la adresa Melaniei au fost legate de faptul ca nu are stofa de Prima Doamna, iar comportamentul sau in public, cand trebuie sa aiba o atitudine oficiala, lasa de dorit.

Melania Trump a cazut victima prejudecatilor, dar lumea a uitat un detaliu important despre Michelle Obama: a facut acelasi lucru pentru Laura Bush, in ziua cand Obama a mers la Casa Alba, in 2009. La fel ca si Melania, si Michelle i-a dus un cadou Laurei Bush si i l-a inmanat tot pe treptele Casei Albe!

Michelle si Laura Bush

Oare comentariile facute la adresa Melaniei au aparut doar din simplul motiv ca e sotia lui Trump? Gesturile celor doua au fost identice, dar doar Melania a fost aspru criticata de presa americana si de poporul american.

Citeste si: Melania Trump versus Michelle Obama. Cine are stofa de Prima Doamna?