Mick Jagger si Jerry Hall

Jerry Hall si Sir Mick Jagger au fost pe vremuri un cuplu iconic si de multe ori presa a speculat ca ei s-ar putea reimpaca la un moment dat. Iata insa, ce a raspuns Jerry cand a fost intrebata daca e tentata sa se intoarca la fostul iubit.

Jerry Hall a declarat intr-un interviu acordat revistei Radio Times ca nu s-ar impaca cu Sir Mick Jagger, deoarece el nu se va schimba niciodata.

Supermodelul texan s-a despartit de solistul trupei Rolling Stones in 1999, cand s-a nascut copilul lui dintr-o relatie cu o altă femeie si, desi multi fani ai celor doi au visat ca se vor impaca la un moment dat, ea insista ca sunt doar prieteni pentru ca n-ar mai putea avea incredere in el.
Intrebata daca s-ar mai vedea intr-o relatie cu Sir Mick Jagger, ea a declarat: “Nu cred… si nu cred acest lucru, pentru ca nu-mi imaginez ca se va schimba vreodata. Suntem doar prieteni acum si sunt fericita cu felul in care s-au aranjat lucrurile.”

Modelul in varsta de 59 de ani – care are patru copii cu Mick – a fost ea insasi surprinsa de cat de bine a facut fata divortului si crede ca despartirea a facut-o sa renasca. Ea a adaugat pentru revista Radio Times: “Cred ca m-a revitalizat pentru ca am simtit ca voi incepe o viata noua. Nu e usor sa o iei de la capat. Oamenii nu vor sa faci asta. Prefera sa te stie blocata… Am fost surprinsa de cate lucruri am inceput sa invat si am ajuns sa ma descurc destul de bine cu gradinaritul.”

Citeste si “Operatii estetice? Jerry Hall prefera sa imbatraneasca natural”!

Foto: Guliver