In serialul Friends, Rachel, personajul interpretat de Jennifer Aniston, a ramas gravida cand se astepta mai putin. In realitate insa, actrita a facut eforturi incredibile pentru a-si indeplini aceasta dorinta. Insa acum se pare ca ea va avea gemeni.

Jennifer Aniston insarcinata cu gemeni

Jennifer Aniston si Justin Theroux s-au casatorit in august, insa acest nu este singurul motiv de bucurie al cuplului. Se pare ca Aniston e deja insarcinata si ca ea va avea nu unul, ci chiar doi copii.

Potrivit editiei de vineri a Star Magazine, Jennifer Aniston este insarcinata in primele luni, dar deja le-a spus prietenilor si familiei ca astepta gemeni. Actrita a facut mai multe tratamente de fertilizare si la un moment dat si-a pierdut speranta ca ar putea sa-si indeplineasca acest vis. Insa de curand ea a aflat ca a ramas in mod miraculos gravida.

Jennifer Aniston i-a trimis lui Justin un mesaj cu ecografia care anunta minunea

Un apropiat al cuplului a declarat pentru publicatie: “Cand a venit momentul sa-i dea lui Justin vestea cea mare, i-a pregatit o cina romantica, si dupa aceea i-a spus ca are o surpriza speciala. Apoi, i-a aratat rezultatele testelor.” Insa in acel moment Jennifer Aniston nu stia ca va avea gemeni. “Justin era in Texas pe platourile noului sau film cand Jennifer a aflat dubla bucurie. Asa ca i-a trimis printr-un mesaj o imagine cu ecografia.”

Cei doi au aflat intre timp ca vor avea doua fete si deja se gandesc la nume. Lila si Ava sunt momentan preferatele lor, iar cel de-al doilea a fost inspirat de starul hollywoodian Ava Gardner.

Citeste si: “Jennifer Aniston a avut o idila cu cineva din serialul Friends”!

Foto: Guliver