Numeroase celebritati, o lista lunga de actori, cantareti, dar si oameni de televiziune, modele si fashioniste, au fost prezente aseara la amfAR New York Gala 2017, editia cu numarul 19. Ca de obicei, vedetele s-au prezentat la acest eveniment monden in tinute spectaculoase, menite sa impresioneze. Iar o parte din ele chiar au reusit!

amfAR New York Gala 2017

Vedete precum Scarlett Johansson, Alessandra Ambrosio, Hilary Rhoda si Paris Hilton au pasit pe covorul rosu de la amfAR New York Gala 2017, un eveniment caritabil ce s-a tinut la Cipriani Wall Street. In cadrul acestei gale se premiaza starurile care nu se limiteaza doar la a se bucura de privilegiile care vin la pachet cu celebritatea, ci se implica si in problemele societatii contemporane, cum ar fi lupta impotriva SIDA. Evenimentul monden are de obicei loc odata cu Saptamana Modei din New York.

La editia amfAR New York Gala 2017, frumoasa actrita Scarlett Johansson a fost premiata pentru contributia ei in lupta contra unor boli grave, cum este SIDA, scrie usatoday.com. Ea a purtat un costum Versace si a tinut un discurs emotionant in care a mentionat ca a pierdut o persoana draga din cauza acestei boli necrutatoare.

Celebritati care au stralucit pe covorul rosu la amfAR New York Gala 2017