Aseara a avut loc cea de-a XII-a editie a oscarurilor romanesti, eveniment s-a tinut la Teatrul National din Bucuresti. Pe langa cei care au plecat acasa cu trofee pentru activitatea lor din industria cinematografica, vedetele autohtone au fost si ele aplaudate pentru tinutele elegante, dand dovada ca moda la Premiile Gopo 2018 se aliniaza trendurilor internationale.

premiile gopo 2018

Gazda Premiilor Gopo 2018 a fost, pentru al treilea an consecutiv, actorul Alexandru Bogdan. Dupa modelul prezentatorilor din strainatate, acesta a interactionat cu invitatii, a glumit pe diverse teme si a facut aluzii politice. In plus, el a tinut sa precizeze ca industria de film de la noi nu s-a implicat in miscarea #MeToo, campanie online prin intermediul careia milioane de femeie de pe retelele de socializare si-au povestit propriile lor experiente de hartuire sexuala, dupa ce au fost facute publice abuzurile producatorului hollywoodian Harvey Weinstein.

Marele castigator al serii a fost lungmetrajul „Un pas in urma serafimilor“, regizat de Daniel Sandu, care a primit nu mai putin de noua trofee, inclusiv la categoriile „cel mai bun film“, „cel mai bun regizor” si „cel mai bun actor intr-un rol principal“.

In cadrul acestui eveniment, actorii Vladimir Gaitan si George Mihaita au fost recompensati pentru intreaga cariera.

Moda la Premiile Gopo 2018: cele mai stylish aparitii de pe covorul rosu

Chiar daca vremea a fost destul de rece, celebritatile de la noi au optat pentru rochii de seara si outfituri indraznete pe covorul rosu. Iata mai multe imagini cu vedetele care au obtinut note de trecere pentru alegerile lor vestimentare, printre care se numara Albertina Ionescu, Amalia Enache, Laura Cosoi, Dana Rogoz si Medeea Marinescu: