Monica-Bellucci-fata-Bond

Desi de obicei in filmele seriei Bond fetele care-l cucereau pe James aveau uneori jumatate din varsta lui, iata ca aceasta regula nu mai e de actualitate. Monica Bellucci va fi eroina feminina a lui Spectre, noua pelicula a seriei regizata de Sam Mendes.

Dupa ce a implinit 40 de ani Meryl Streep a primit in acelasi an 3 oferte de roluri, toate pentru personaje-vrajitoare (si nu din acelea care seduc barbatii). Coincidenta? Poate… Dar cel mai probabil nu… “Dupa ce o femeie a depasit varsta la care face copii este perceputa ca un personaj grotesc” a declarat ea intr-un interviu acordat revistei Vogue.

Iar povestea lui Streep nu este unica si tocmai de aceea ne bucuram si mai tare ca Monica Bellucci a reusit sa depaseasca conventiile sexiste impuse de Hollywood. “Trebuie s-o inlocuiesc pe Judi Dench” a glumit Monica intr-un interviu acordat pentru The Sunday Times. “I-am spus regizorului Sam Mendes ca se va transforma intr-un erou al femeilor pentru ca m-a distribuit pe mine in Spectre. Pentru prima data James Bond va avea o poveste de iubire cu o tipa matura.”

Diferenta de varsta dintre Monica Bellucci si Daniel Craig este de doar 3 ani (Craig are 47). Iar de cand il joaca pe James Bond, femeile de care s-a indragostit aveau varste destul de apropiate de-a lui. Insa pe vremuri au existat si diferente incredibile. Spre exemplu cand a fost Roger Moore James Bond in “A View to a Kill” era mai in varsta decat mama Tanyei Roberts, cea care a fost fata Bond a acelui film.

Primul trailer pentru Spectre a fost lansat pe 21 iulie si arata spectaculos.

Citeste si: “Eroinele James Bond ne inspira tinuta perfecta de party”!

Foto: Guliver