Motocicleta Harley-Davidson FLH Electra Glide care i-a apartinut regretatului actor premiat cu Oscar in 1969 va fi scoasa la licitatie la finalul acestei saptamani. Valoarea ei este estimata undeva intre 200000 si 400000 de dolari si se spune ca ar putea fi singura motocicleta condusa de Brando care mai exista.

Motocicleta lui Marlon Brando la licitatie

Mike Brando, fiul starului din “Nasul”, a declarat pentru revista People: “Tatal meu a fost adulat de fanii din intreaga lume si sper ca multe dintre piesele scoase la licitatie de Julien’s Auction vor oferi o scurta incursiune in viata lui”. Marlon Brando a povestit in mai multe interviuri cat de mult ii placea sa se plimbe noaptea prin New York cu motocicleta pe care si-a cumparat-o in 1970.

Aceasta motocicleta i-a fost aproape lui Marlon Brando in primii ani de New York

Conform casei Julien’s Auction care efectueaza vanzarea in aceasta sambata in Beverly Hills, el a spus la un moment dat: “Imi place sa fiu treaz cand e inca intuneric si toti ceilalti dorm. Fac asta de cand m-am mutat la New York. Gandesc si scriu mai bine in perioada asta. In primii ani de New York am plecat de multe ori pe motocicleta in mijlocul noptii. Pe vremea aceea nu erau atatea crime in oras si daca lasai motocicleta jos, dimineata era inca acolo. In noptile de vara era minunat sa te plimbi in jurul orasului pe la unu, doua, trei noaptea purtand blugi si un tricou si avand o fata in spatele tau. Iar daca nu plecam cu o fata de acasa sigur gaseam una pe drum.”

Citeste si: “Actori celebri sunt starurile noii colectii Venera Arapu”!

Foto: Guliver