Adele

Ai crede ca le e usor: au angajati care sa faca totul pentru ele, conturi grase in banca si sunt admirati de milioane de oameni. Jennifer Lawrence, Emma Stone si Oprah sunt doar cateva vedete care sufera de anxietate si iti explica de ce!

Anxietatea este una dintre bolile secolului in care traim. Corpurile noastre se descurca greu cu ritmul de viata, cu poluarea, cu stresul. Sute de milioane de oameni sufera de nervozitate, palme transpirate, un ritm cardiac crescut si o teama de ce aduce viitorul. Printre acestia se numara si cateva vedete care sufera de anxietate, Mic.com iti spune despre cine e vorba!

5 vedete care sufera de anxietate

1. Jennifer Lawrence. Pare neinfricata si plina de incredere in ea. Dar nici J-Law nu a fost ferita de simptomele de anxietate. Pentru ea a inceput in adolescenta, cand a ajuns la liceu. A fost la terapie si a luat medicamente. Si se descurca cu anxietatea in public creand un fel de masca sociala si ca nimeni nu are acces in intimitatea ei cu adevarat.

Jennifer Lawrence

2. Lena Dunham. Creatoarea serialului „Girls” a declarat anul trecut ca, in ciuda succesului imens de care are parte, o voce din cap ii spune mereu ca greseste. Si ea a luat medicamente si a facut terapie. Dar iti recomanda mai ales sa incerci exercitiile fizice, care te ajuta si pe tine sa iti echilibrezi starile emotionale.

Lena Dunham

3. Emma Stone. Actrita nominalizata la Oscar sufera de atacuri de panica din copilarie. Ea spune ca leacul a fost chiar actoria. Profesia ii tinea mintea ocupata si in momentul prezent, astfel incat nu avea timp sa se gandeasca la anxietatea ei. Poate tu nu poti fi vedeta de cinema chiar acum, dar poti incerca meditatia si traitul in prezent. Te vor ajuta sa rezisti mai bine la stres.

Emma Stone

4. Adele. Albumele lui Adele au cucerit o lume intreaga. Vocea ei suna excelent in concerte. Ai crede ca are trac atunci cand este pe scena? Cantareata spune ca atacurile ei de panica sunt provocate de ideea ca va canta in fata a mii de oameni. Inspiratia lui Adele a venit de la Beyonce. Atunci cand trebuia s-o cunoasca pe regina R&B, Adele si-a construit un alter ego, numit Sasha Carter, asa cum Beyonce avea alter ego-ul Sascha Fierce. Astfel, Adele a reusit sa devina mai increzatoare in fortele proprii si sa treaca peste panica.

Adele

5. Oprah. Aceasta a spus ca a suferit de anxietate cand juca in filmul The Butler, de Lee Daniels. S-a simtit coplesita de volumul de munca si si-a simtit creierul mult prea stimulat.

Oprah

Suferi de anxietate? Incearca dieta personalizata care te ajuta sa scapi de asemenea stari!

Foto: Twitter. Guliver.