Tom Cruise-Katie-Holmes-noua-iubita

Se pare ca-n viata lui Tom Cruise s-a strecurat o noua iubita care seamana leit cu Katie Holmes. Emily, asistentul de productie la Mena noul film in care joaca Tom, are 22 de ani si pare extrem de apropiata de actor.

In iubire tindem sa dezvoltam sabloane. Sa ne indragostim de aceleasi trasaturi de caracter la diferiti oameni sau chiar si de aceleasi trasaturi fizice. Iar Tom Cruise nu face exceptie de la aceasta regula. Noua lui iubita aduce extrem de mult cu fosta lui sotie. Si nu credem ca e doar o coincidenta…

Exista cu siguranta intre cei doi” a declarat un local din Georgia pentru revista Star. „Toata lumea din oras a observat asta. Tom si Emily pleaca impreuna dupa ce se termina filmarile ca sa stea singuri. Iar el are incredere in ea. O paraseste doar cand filmeaza ceva si apoi se intoarce imediat langa ea.” Si nu este pentru prima data cand auzim de aceasta posibila idila. In noiuembrie, revista UsWeekly sustinea ca Tom este indragostit de ea.

Tom Cruise  cu noua lui iubita
Tom Cruise impreuna cu Emily pe platourile filmului Mena

Flirteaza non stop cu ea”, sustinea atunci o sursa. „Majoritatea celor de pe platouri au observat cat de apropiat e de ea.” Cei doi nu au confirmat inca daca ceea ce se speculeaza e adevarat, insa un lucru e cert… Emily ar putea sa treaca oricand drept dublura sau sora geamana a lui Katie (36 de ani).

Citeste si Povestea ochelarilor de soare Ray-Ban Wayfarer!

Foto: Guliver