nunta Printului Harry

Dupa cum probabil banuiesti, este vorba de trupa-minune a anilor 90, Spice Girls, din care face parte si celebrul designer Victoria Beckham. Nunta Printului Harry este cel mai asteptat eveniment al anului si avea loc pe 19 mai, la castelul Windsor.

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

La inceputul lunii februarie, iti scriam ca cele cinci membre ale trupei Spice Girls s-au hotarat sa se vada in formula completa dupa sase ani si au anuntat ca revin in industria de divertisment. Mel B (42 de ani), Victoria Beckham (43 de ani), Emma Bunton (42 de ani), Mel C (44 de ani) si Geri Horner (45 de ani) au avut o intalnire, prima in formula completa din 2012, in prezenta fostului manager al trupei.

Love u all so much!!! X Such a great day!! Thank u Simon! X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Mel B a confirmat zvonurile

Cea care a lasat sa se inteleaga ca Spice Girls va canta la nunta Printului Harry este Mel B, care a marturisit ca ea si celelalte membre ale trupei au fost invitate la eveniment si vor sustine un recital. Vedeta a facut aceasta dezvaluire marti, in cadrul emisiunii The Real, dar a dat de inteles ca era o informatie secreta si ca probabil deja va avea probleme ca a lasat sa ii scape acest lucru. Mai in gluma, mai in serios, ea a declarat: „Nu cred ca trebuia sa spun asta. E posibil sa fiu concediata“. Asta deoarece Familia Regala Britanica pune mult accent pe discretie.

Cantareata nu a confirmat, insa, informatiile care au aparut in presa internationala, potrivit carora trupa se reuneste pentru o serie de concerte care ar urma sa aiba loc in America si Marea Britanie la sfarsitul verii, scrie The Sun. Cu toate acestea, Melanie Brown aka Scary Spice a confirmat ca ea si colegele sale au semnat un contract cu fostul lor producator, Simon Fuller, si ca vom afla in curand mai multe informatii despre ce concerte si aparitii publice vor avea.

Invitati de seama la nunta Printului Harry

Printul Harry, in varsta de 33 de ani, si Meghan Markle, cu trei ani mai mare, sunt impreuna de mai bine de un an. Fosta actrita s-a declarat in repetate randuri o fana infocata a celebrei trupe britanice. Responsabili de show-ul de la nunta Printului Harry ar urma sa fie si Sir Elton John, Ed Sheeran sau Adele, dar acestia nu au confirmat, nici infirmat zvonurile.

Acum, ca ai aflat ce trupa celebra a cantat la nunta Printului Harry, te poate interesa si: Spice Girls se reunesc? Ce conditie a pus Victoria Beckham!

Foto: Guliver/Instagram