Cum arata cea mai frumoasa poza de familie care a circulat ieri pe Instagram? Ingredientele ei sunt un cuplu faimos, doi copii care vor ajunge probabil la fel de cunoscuti ca si parintii lor si un fundal clasic de vara.

poza de familie Gisele Bundchen

Gisele Bundchen nu are doar corpul perfect, ea are si o familie perfecta. Iar imaginea pe care a postat-o ieri, cand Tom Brady, sotul ei, a implinit 38 de ani nu face decat sa confirme ca fostul modelul care s-a retras in glorie de pe catwalk o duce minunat.

In loc sa-i ureze un clasic “La multi ani” lui Tom Brady, Gisele Bundchen a preferat sa urmeze modelul Victoriei Beckham si sa posteze o poza de familie in care apar toti membri acesteia. “La multi ani, iubitul meu! Suntem atat de fericiti sa te avem in vietile noastre. Iti multumim pentru iubirea pe care ne-o oferi neconditionat. Te iubim! #dragoste #familie.”

In instantaneul facut pe plaja Gisele si Tom se saruta si-si tin in acelasi timp, iar copiii fac la randul lor schimb de gesturi afectuoase. Mesajul inspirat postat de Gisele vine la doar cateva saptamani dupa ce si Tom i-a facut o urare la fel de dragastoasa. “Happy Birthday to the Love of my Life. The best is yet to come”, i-a spus acesta tot prin intermediul platformei Instagram.

Citeste si: “Gisele Bundchen si-a anuntat retragerea de pe catwalk”!

Foto: instagram.com/gisele