nunta ca-n povesti a lui Ashlee Simpson

Visezi la o nunta ca-n povesti? Atunci poti folosi ca sursa de inspiratie imaginile de la nunta lui Ashley Simpson. Cateva imagini noi au fost postate recent de Evan Ross, sotul acesteia pe contul lui de Instagram. Si au facut fireste inconjurul Internetului!

A trecut aproape un an de cand s-a casatorit Ashley Simpson cu Evan Ross, unul dintre actorii din Hunger Games, iar acesta isi aminteste de ziua cea mare ca si cum ar fi fost ieri. Evan a postat luni pe contul lui de Instagram 7 imagini din august 2014 pe care nimeni nu le-a vazut pana acum.

imagini de la nunta lui Ashlee Simpson

Nu lipsesc dintre ele instantanee cu cei doi sarutandu-se, o fotografie cu decorul fastuos in care a fost tinuta petrecerea, dar si alte poze la fel de adorabile. Nunta ca-n povesti a cuplului a fost tinuta la vila Dianei Ross, mama mirelui, din Greenwich. Si-n ciuda ploii, Ashlee pur si simplu a stralucit intr-o rochie de mireasa decorata cu perle pe care a accesorizat-o cu bijuterii cu rubine si diamante de la Neil Lane.

decor de nunta

Bronx Wentz, fiul lui Ashlee, a fost cel care a avut onoarea sa-si conduca mama pana la altar, iar Jessica Simpson si fetita ei au fost domnisoarele de onoare ale acesteia.

ashlee Simpson si Evan Ross

Nu mai e mult pana cand cuplul va aniversa un an de la casatorie, iar Evan se pregateste sa fie tata pentru prima oara. Cei doi au declarat in decembrie ca Ashlee este insarcinata, iar apoi au spus si ca urmeaza sa aiba o fetita. Iar acum nu putem sa nu ne intrebam cum va arata botezul ei?

Foto: instagram.com/realevanross