paris fashion week

Cel mai asteptat eveniment de moda al sezonului, Paris Fashion Week, si-a deschis oficial portile ieri, spre deliciul fashionistelor pursange. Prima zi de show-uri nu a fost lipsita de barfe sau de intamplari neprevazute. Iata cine a fost in centrul atentiei si de ce!

Cei mai influenti reprezentanti ai modei internationale, de la fotografi de top, supermodele, redactori-sefi ai celor mai importante reviste, bloggeri celebri si vedete, cu totii si-au dat intalnire la Paris Fashion Week. Se anunta o saptamana efervescenta!

Avand in vedere cum a inceput prima zi, nu vom fi scutiti de mici barfe si comentarii acide in zilele urmatoare. Ieri la Paris paparazzi au vanat-o la propriu pe Kendall Jenner! Iata cele 3 motive pentru care top modelul a fost in centrul atentiei:

Kendall Jenner in prima zi la Paris Fashion Week

1. Aparitie impecabila in show-ul Balmain

Alaturi de Gigi Hadid si alte top modele de elita, ca Jourdan Dunn, Joan Smalls, Alessandra Ambrosio si Doutzen Kroes, Kendall Jenner a defilat in primul ei show din cadrul Paris Fashion Week. Designerul casei Balmain, Olivier Rousteing, este de altfel prietenul ei cel mai bun.

paris fashion week
Balmain primavara-vara 2016

2. A purtat pantaloni scandalos de transparenti

Prea multa expunere? Kendall a ales pentru cina o tinuta semnata Balmain, poate putin prea indrazneata pentru un public conformist. Dar sa nu uitam ca toate acestea se intampla in timpul Paris Fashion Week, cand aproape orice e permis.

kendall jenner paris fashion week
Kendall poarta top scurt si pantaloni din matase Balmain

Foarte transparenti… cu lenjeria la vedere!

kendall jenner paris fashion week

3. Probleme cu epilatul?

Din pacate, e adevarat! Kendall Jenner a fost surprinsa in cateva fotografii indiscrete in timp ce se indrepta catre Cafe de Flore cu prietenele ei Gigi Hadid si Hailey Baldwin.

paris fashion week

Chiar daca putem afirma cu usurinta ca paparazzi n-au scrupule si vaneaza orice miscare gresita, exista totusi ritualuri de frumusete de la care un model de succes nu ar trebui sa se abata.

kendall jenner neepilata

Una dintre mostenitoarele imperiului Kardashian, Kendall Jenner are acum la 19 ani o cariera pe care si-a construit-o pe cont propriu. Rolul de top model o prinde perfect, dar si cel de socialite! Dovada ca este urmatita pe Instagram de 31.4 milioane de oameni.

Foto: Guliver.