Desi “oferta” pe Tinder este generoasa, Paris Hilton sustine ca ea n-a gasit niciun tip interesant pe aplicatie. Ce-i drept nici n-a accesat-o de prea multe ori...

Paris Hilton si agatatul pe Tinder

Paris foloseste un nume fals

Vedeta in varsta de 34 de ani a recunoscut ca a folosit de cateva ori celebra aplicatie de dating atunci cand se plictisea. De fiecare data a fost insa dezamagita pentru ca n-a gasit niciun tip suficient de atractiv pentru ea.

Ea a declarat pentru postul de radio Capital FM: “Intru pe Tinder doar atunci cand sunt plictisita pentru ca stiu ca sunt si prietenii mei acolo. Am vrut sa vad daca intalnesc si alte persoane cunoscute, dar n-am gasit niciun tip sexy. Nu e ca si cum am facut asta de multe ori, dar oamenii pe care i-am descoperit atunci nu mi s-au parut deloc atractivi.”

Paris este momentan singura dupa ce s-a despartit anul trecut de modelul River Viiperi si a incercat sa se relanseze pe plan muzical cu single-ul ‘High Off My Love’. Cand si-a facut contul de Tinder a folosit numele si fotografiile Farrahai Aldjufrie. “E verisoara mea si probabil o sa ma omoare cand va afla. Am o poza cu mine, cu ea si cu o alta fata pentru ca tipii sa nu-si dea seama cine e de fapt si cui ii apartine contul. Scuze Farrah!”

Foto: Guliver