Victoria Beckham plan de rezerva

Fosta Spice Girl i-a urmat sfatul mamei ei si nu s-a bazat pe faptul ca va avea succes cu trupa de fete in care s-a inscris. Ea a urmat niste cursuri de dans ca sa aiba un plan de rezerva in cazul in care nu va ajunge o cantareata de succes.

“Nu am avut niciodata de gand sa ma fac model dar am studiat intens dans pana cand am primit calificarea cu care puteam sa predau eu cursuri. Mama mi-a spus ca ar trebui sa am un plan de rezerva in caz ca lucrurile merg prost cu trupa. Deci daca n-ar fi functionat as fi putut sa ma fac oricand profesoara.” i-a marturisit ea lui Fern Mallis, directorul executiv al Council of Fashion Designers of America.

Dar faima nu le-a ocolit pe Victoria, Geri Halliwell, Mel B, Mel C si Emma Bunton, desi trupa era gata-gata sa faca o gafa atunci cand si-au ales numele.

Amintiri din epoca Spice Girls

Victoria a povestit: “La inceput, am vrut sa numim trupa The Spicy Girls, dar apoi ne-am dat seama ca era un site porno numit The Spicy Girls si nu ar fi fost deloc ok!”

Designerul in varsta de 41 de ani, a declarat de asemenea ca fetele chiar actionau dupa poreclele pe care le primisera. „Mel B chiar se imbraca Scary, purta mereu animal print. Emma chiar era Baby, avea mereu codite si pantofii aceia cu platforme oribile. Eu inca sunt foarte aproapiata de ele si sunt foarte mandra de ce am realizat in acea perioada. Am fost doar cinci fete care nu eram foarte tari individual, dar impreuna am ajuns departe!”

Citeste si: „Fashion victim: Victoria Beckham isi vinde garderoba”!

Foto: Guliver