Pana acum, probabil deja ai admirat cele mai glam cupluri, cele mai frumoase tinute purtate de vedete pe covorul rosu de la Gala de decernare a premiilor Oscar din acest an, dar ai si analizat outfiturile care nu au primit note de trecere din partea designerilor si publicatiilor internationale. Dupa ce ai aflat care sunt castigatorii, poti sa descoperi si cele mai interesante intamplari care se petrec in spatele scenei. Iata cum s-au vazut premiile Oscar 2018 pe Instagram, dar si pe celelalte retele de socializare!

Premiile Oscar 2018 pe Instagram

Profilurile de Instagram si Twitter, dar si paginile de Facebook ale vedetelor sunt surse pretioase de informatii despre cum se petrec, de fapt, lucrurile la un eveniment atat de important. In primul rand, celebritatile posteaza tot felul de imagini si de tutoriale cu pregatirile pentru Oscar, iar deseori ne ofera o perspectiva amuzanta a ceea ce se intampla inainte de a calca pe red carpet.

Premiile Oscar 2018 pe Instagram ofera o alta perspectiva asupra evenimentului

Pentru a surprinde crampeie de la evenimentul de aseara, am cautat imagini pe paginile celor care au fost prezenti la eveniment, dar si pe cele ale persoanelor care s-au ocupat de look-ul starurilor: make-up artisti, hair-stylisti, fotografi renumiti. Acestia din urma au pastrat instantanee si pentru Social Media, nu doar pentru site-urile cu imagini profesioniste. Arunca un ochi si pe ce s-a intamplat in spatele cortinei, inainte de Oscar sau chiar la petrecerea de dupa terminarea galei.

Emotii, zambete, imbratisari, putin (cam mult) alcool chiar inainte ca petrecerea sa inceapa, priviri sugestive, ironii fine, mici experimente culinare, expresii faciale care nu le fac cinste vedetelor – toate acestea se vad mult mai clar in aceste imagini cu premiile Oscar 2018 pe Instagram.

Iata o selectie a celor mai cool si amuzante fotografii postate de vedetele care au participat aseara la Gala Premiilor Oscar 2018: