prima zi de scoala copiii lui Tori Spelling

Vacanta s-a terminat nu doar pentru noi, ci si pentru cei mici. Iar newsfeed-ul de Facebook a fost „inundat” astazi cu fotografii din prima zi de scoala sau de gradinita.

Printre zecile de poze pe tema prima zi de scoala, am descoperit insa si instantanee cu copiii celebritatilor pe care am decis sa le impartasim cu voi!

Chiar daca parintii tai sunt faimosi la Hollywood asta nu inseamna ca esti scutit de scoala sau de gradinita. Copiii vedetelor se reintorc si ei in banci, iar parintii lor au avut grija sa-i surprinda la plecare si sa posteze imaginile cu ei pe contul lor de Instagram.

Tori Spelling, Reese Witherspoon si Tiffani Thiessen sunt doar cateva dintre celebritatile pe conturile carora am gasit imagini simpatice cu hashtag-ul #backtoschool.

„Zi mare in casa McDermott! Toti cei patru copii merg la scoala azi si fiecare are propriul sau stil. Toti si-au ales de unii singuri outfitul pentru aceasta zi”, a explicat Tori Spelling sub o fotografie in care sunt surprinsi toti cei patru copii ai ei: Liam (8), Stella (7), Hattie (4) si Finn (3). Iar zambetele nu lipsesc din poza semn ca niciunul dintre ei nu se teme de mersul la scoala.

prima zi de scoala copiii lui Tori Spelling

Si Reese Witherspoon, actrita din Wild, a postat o fotografie cu fiul ei mai mic Tennessee (3) care-l tine de mana pe fratele lui Deacon (12) ce are ghiozdanul in spate. „Asteptand autobuzul impreuna cu fratele lui” a fost descrierea pusa de Reese pe Instagram.

copiii lui Reese Witherspoon

Tiffany Amber Thiessen, fosta vedeta a serialului Beverly Hills, a impartasit cu fanii ei o fotografie adorabila cu Harper, fetita ei, care sare in sus de bucurie (la propriu) pentru ca urmeaza sa mearga la gradinita.

prima zi la gradinita

Citeste si: „Fetita Jessicai Simpson in 2 instantanee pur si simplu adorabile”!

Foto: instagram.com/torispelling; instagram.com/reesewitherspoon;instagram.com/tiffanithiessen