Printul Charles si Lady Diana

Printul Charles si Lady Diana au avut un mariaj timp de 15 ani. Descopera in randurile de mai jos de ce s-a destramat relatia dintre cei doi, conform Harper Bazaar.

Printul Charles si Lady Diana s-au despartit, conform spuselor Printesei Diana, intrucat fiul Reginei Elisabeta a doua si-ar fi dorit o fiica. Diana credea ca mariajul lor a esuat intrucat sotul ei era dezamagit dupa nasterea Printului Harry. Se pare ca, la acel moment, intr-un interviu, Printesa Diana ar fi afirmat ca sotul ei, Printul Charles a fost dezamagit initial la venirea pe lume a lui Harry, intrucat el isi dorea o fetita.

Din ce cauza s-au despartit Printul Charles si Lady Diana

Intr-o intalnire cu biograful Casei Regale, Andrew Morton, printesa a vorbit liber despre sentimentele – placute si mai putin placute – pe care cea de-a doua sarcina le-a adus in viata celor doi. Autorul a inclus transcrieri din conversatia lor in noua carte despre Printul Charles si Lady Diana: “Diana: adevarata ei poveste – cu cuvintele ei”. Conform spuselor lui Andrew Morton, nasterea lui Harry a insemnat si ruperea relatiei dintre Printul Charles si Lady Diana.

“Charles si cu mine eram foarte apropiati cu 6 saptamani inainte de nasterea lui Harry. N-am fost nicicand mai apropiati si nici nu vom mai fi”, isi amintea Printesa Diana. “Apoi, deodata, cand Harry s-a nascut, casnicia noastra s-a dus pe Apa Sambetei”.

Printul Charles si Lady Diana si-ar fi dorit ca al doilea copil sa fie o fetita, iar din aceasta cauza nici Lady Di nu i-a spus imediat cand a vazut ca a nascut un baiatel. “El voia doi copii si voia o fetita”, a explicat Diana. La nasterea lui Harry, Charles a avut supriza totala: “Oh, Doamne, e baiat! Si are si parul roscat!”.

Evenimentul care le-a schimbat vietile

Cuplul format din Printul Charles si Lady Diana alesesera deja numele pentru copii. In cazul in care urmau sa aiba doi baieti, ar fost William si Henry. Alternativa era “Arthur si Albert”, iar Diana ar fi zis “Nu, multumesc!”. Nu au existat discutii legate de alegerea numelor.

Lady Di a afirmat ca desi lui Charles ii placea viata cu copilul nou-nascut, nasterea lui Harry a marcat un punct de cotitura in relatia lor de cuplu. Ea i-a spus lui Morton ca dupa ce Harry a venit pe lume, ceva in sufletul ei s-a inchis. Cu atat mai mult cu cat sotul ei continua relatia extraconjugala. “Stiam ca Charles se intorsese la doamna lui”, spunea Diana despre Camilla.

Desi nasterea celui de-al doilea copil a adus bucurii si provocari, printesa Diana a atribuit problemele din casnicie dintre Printul Charles si Lady Diana nu lui Harry. “Eram trei in casnicia noastra, asa ca era putin aglomerat”, a afirmat ea in celebrul interviu de la BBC din 1995. Printul Charles si Lady Diana s-au despartit in 1992, pentru a divorta in 1996. Printesa Diana a decedat in 1997.

Citeste si: Cele mai frumoase 15 citate ale Printesei Diana. Sfaturi pretioase!

Foto: Guliver