Cel mai iubit print

Fiul ducilor de Cambridge, printul George, a strans in cei doi ani de cand a venit pe lume mai multi fani decat o multime dintre vedetele care sunt de decenii in lumina reflectoarelor.

Fiul printului William (33 de ani) si al printesei Catherine (33 de ani), duci de Cambridge, este nu numai un copil adorat de familia lui, ci unul dintre motoarele popularitatii de care se bucura Casa Regala din Marea Britanie!

Cel mai cuminte dintre barbati

Monarhia din Regat – supusa criticilor poporului din cauza mai multor gafe pe care membrii Coroanei le-au facut in ultimii ani (de la ducele de Edinburgh, consortul Reginei Elisabeta a II-a, pana la printul Harry, barbatii familiei au fosti taxati de opinia publica pentru gesturi nu tocmai demne de o monarhie, problemele cu alcoolul ale ducelui si escapadele amoroase ale mezinului fiind doar cateva dintre ele) – si-a recastigat o mare parte admiratia suspusilor o data cu nasterea micutului!
De altfel, el continua ceea ce parintii lui au inceput atunci cand au anuntat ca se casatoresc: da un chip uman, vesel, abordabil unei institutii rigide si vetuste.

 Ia fata celebritatilor cu… fata lui adorabila

De la nastere si pana acum, cand urmeaza sa isi serbeze cea de-a doua aniversare, printul George a devenit un star. Celebritati cu state vechi in showbiz nu se bucura de atentia presei ca micutul print. Aparitiile lui publice au devenit aproape un motiv de sarbatoare, iar venirea pe lume a surorii lui, Charlotte, nu face decat sa alimenteze popularitatea acumulata de Casa Regala.

Mimica lui, asemanarea cu tatal, afectiunea pe care o manifesta fata de mama sa l-au tranformat in imaginea bucuriei. Printul George e un baietel adorabil, fara artificii de marketing sau strategii de comunicare. El si parintii lui nu se departeazade valorile traditionale ale monarhiei britanice, dar reusesc sa se apropie de popor. Si asta e tot ce conteaza pentru oamenii din lumea intreaga. Sa vada ca se poate!

Uita-te la aceste imagini si, pentru cateva momente, o sa uiti de griji si stres. O sa-ti amintesti, prin copilaria lui, de copilaria ta, exact ca micul print din poveste!

Printul George si William

Printul George invata de mic salutul regal!

Printul George la botezul lui Charlotte

Chiar si cand e serios, George are o fata adorabila!

Printul George si Charlotte

Micul print e tare incantat de sora lui, Charlotte.

Printul George poarta ochelari de soare

Au si monarhii nevoie sa-si protejeze ochii!

Printul George si mama lui

Inca de mic era tare mancacios!

Printul George si Kate

Iar Printul George e cel mai mare fan al mamei sale!

Printul si parintii

Familia reunita: George, William, Kate si micuta Charlotte.

FOTO: Facebook/ Guliver