Bobby Kristina, fiica lui Whitney Houston

Apropiatii sunt indurerati de moartea lui Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, la doar 22 de ani. Insa rudele accepta cumva trecerea in nefiinta a tinerei ca pe o reuniune cu mama ei.

Bobbi Kristina Brown si-a petrecut ultimele ore in compania familiei, potrivit revistei Us Weekly. Tatal ei, Bobby Brown, matusa Pat Houston, unchiul Gary Houston si alte rude, s-au rugat impreuna pentru tanara de 22 de ani.

In tot acest timp, ei au ascultat muzica regretatei cantarete Whitney Houston. Bobby Brown a condus rugaciunile familiei, si dupa ce Bobbi a respirat pentru ultima oara, cei stransi la capataiul ei au cantat imnuri gospel si au citit psalmi.

“Bobbi s-a reunit cu mama ei”

„Familia a fost foarte trista sa o piarda, dar conditia ei fizica se deteriorase si nici nu mai semana cu ea”, a declarat sursa citata de Us Weekly. „Familia si-a dat seama ca este timpul sa-i dea voie lui Bobbi sa se reuneasca cu mama ei”, a conchis aceasta.

„Krissy a fost si inca mai este un inger”, a declarat Bobby Brown intr-un comunicat de presa. „Sunt complet amortit in acest moment. Familia mea trebuie sa gaseasca o cale pentru a trai alaturi de ea in spirit si de a-i onora amintirea. Pierderea noastra este inimaginabila”, a mai spus Brown.

„Krissy s-a luptat pentru insanatosire timp de cateva luni, dar a cedat in sfarsit ranilor ei”, a declarat si avocatul lui Bobby, Christopher Brown.

Pentru ca Bobbi Kristina nu a reusit niciodata sa ajunga la banchetul de terminarea liceului si nici n-a avut parte de o petrecere in ziua in care a implinit 16 ani, apropiatii au decis ca inmormantarea ei sa ii celebreze viata, mai degraba si sa aiba aerul unei petreceri de majorat.

Bobbi va fi inmormantata alaturi de mama ei intr-un cimitir din statul american New Jersey. Slujba va avea loc joia aceasta.

Citeste si: “Fiica lui Whitney Houston a murit. Avea 22 de ani

Foto: Guliver