Reese Witherspoon nu apeleaza doar la propria ei garderoba atunci cand se imbraca ca sa iasa in oras. Ea face frecvent schimb de haine cu Ava, fiica ei.

Reese Witherspoon cu fata ei

Starul principal din “Wild” a recunoscut ca “imprumuta” adesea haine din garderoba fiicei ei de 15 ani, Ava, iar Ava ia de asemenea haine de la ea.

Cand a fost intrebata daca Ava are vreo restrictie, Reese a raspuns “Isi poate lua orice vrea sa poarte pentru ca si eu imprumut haine din dulapul ei. Are un gust incredibil. Imi place sa vad cum isi creeaza propriul stil. E o fata tanara, in curs de dezvoltare, iar tinutele ei ii dezvaluie personalitatea.”

Stilul lor vestimentar apropiat a fost motivul mai multor excursii la shopping in ultima perioada si cele doua nu si-au cumparat doar haine. Reese a povestit pentru revista People: “Ne plac chiar si acelasi gen de palarii, si e amuzant cand le purtam impreuna. Si amandoua iubim make-up-ul. Chiar mergem putin cam des in magazinele de make-up. Dar e fun – e minunat sa ai o fata cu care sa mergi la shopping impreuna si la cumparaturi de produse beauty… Am incredere in gusturile ei si-i pretuiesc foarte mult opiniile; este o fata foarte desteapta si m-a ajutat sa iau o multime de decizii.”

Citeste si: “Reese Witherspoon a lansat o linie de haine si accesorii”!

Foto: Guliver