Bridget Jones revine, interpretata tot de Renee Zellwegger

Renee Zellwegger o va interpreta pentru a treia oara pe ametita Bridget Jones, in productia numita „Bridget Jones's Baby”, care va avea premiera in septembrie anul viitor! Din distributie fac parte si Colin Firth si Patrick Dempsey.

De aceasta data, potrivit Time.com, Bridget Jones va fi insarcinata, iar jurnalul ei amuzant si plin de peripetii a fost inclocuit cu ceva mai high-tech: o tableta! „Bridget Jones’s Baby” va fi regizat de Sharon Maguire, cea care a realizat si prima productie din serie, „Bridget Jones’s Diary”, aparut in 2001.

Primele doua filme sunt bazate pe cartile cu acelasi nume scrise de Helen Fielding. Insa productia care apare anul viitor are un subiect misterios, diferit de al treilea roman. La finalul celui de-al doilea film din serie, „Bridget Jones: The Edge of Reason”, simpatica protagonista accepta cererea in casatorie a iubitului ei, Mark Darcy, interpretat de Colin Firth.

Din distributia acestui al treila film lipseste Hugh Grant, cel care il interpreta pe Daniel Cleaver. Acesta era un bad boy care o ispitea constant pe Bridget, iar aceasta nu putea sa reziste tentatiei!

De ce ne place Bridget Jones

Personajul interpretat de Renee Zellwegger a fost la vremea aceea si inca ramane unul original in ceea ce priveste comediile romantice. Bridget are intentii bune, isi doreste sa evolueze, sa isi schimbe viata in bine si sa aiba succes. Insa nu prea are vointa si pica in plasa tentatiilor de tot felul, de la vicii la placeri de tot felul.

Brigdet Jones

Ne place Bridget Jones pentru ca nu are o silueta perfecta, ca majoritatea eroinelor de comedii romantice, este autoironica si foarte desteapta. Dar nu reuseste sa isi acceseze potentialul maxim. Sau macar sa il vada.

Ce putem invata de la Bridget Jones

Renee Zellwegger a ramas in istoria filmului cu un personaj plin de curaj, foarte direct, chiar daca din cand in cand mai da cu bata in balta, si care cel putin reuseste sa invete din greselile ei. Bridget este o femeie dispusa sa iasa din zona ei de confort si sa se accepte pe sine.

Pana cand puteam vedea Bridget Jones’s Baby, iata care sunt filmele lunii octombrie, de neratat in cinematografe

Foto: outnow.ch