Se pare ca Rita Ora se gandeste sa-si oficializeze relatia cu iubitul ei rapperul Ricky Hilfiger. Ea crede ca el este alesul si viseaza cu ochii deschisi la nunta perfecta.

cum arata nunta perfecta pentru rita ora

Un apropiat al cuplului a povestit pentru pentru ziarul Sun: “Rita a inceput sa se gandeasca tot mai serios cum ar arata nunta perfecta in viziunea ei si considera ca Ricky este sufletul ei pereche.”

Frumoasa vedeta in varsta de 24 de ani, are planuri mari pentru ziua cea mare. Conform aceleiasi surse ea spera sa se casatoreasca intr-un castel in Scotia si apoi sa organizeze o receptie fastuoasa in New York.

Intre timp, Ricky a declarat ca nu va colabora niciodata profesional cu iubita lui. El crede ca acesta a fost motivul care a condus la despartirea dintre Rita si Calvin Harris. Cei doi au lansat impreuna piesa “I Will Never Let You Down”. Ricky a spus tot pentru The Sun: “Si eu si Rita ascultam cam acelasi gen de muzica si ne ascultam unul altuia piesele, ne dam sfaturi, dar nu as lucra niciodata cu ea. Cred ca asta ar putea duce la o despartire. E important ca fiecare sa-si vada singur de propriile proiecte si sa se sprijine reciproc atunci cand pot.”

Citeste si Rita Ora e model si designer pentru noua colectie Adidas!

Foto: Guliver