rochii cu flori aplicate

Amal Clooney a facut o declaratie de stil si, in acelasi timp, o declaratie de dragoste! De unde vine aceasta pasiune de a purta rochii cu flori aplicate, descopera in cele ce urmeaza!

Cele mai spectaculoase modele de rochii cu flori aplicate sunt create de designerul Gianbattista Valli. Iar Amal Clooney este inebunita dupa ele! La recenta premiera din Los Angeles a filmului Heil, Caesar! cel mai admirat cuplu de la Hollywood a facut furori. Si asta nu datorita prezentei carismaticului George Clooney, ci datorita tinutei purtate de Amal. Vi se pare familiara rochia pe care o poarta? Ei bine, iata de ce!

rochii cu flori aplicate
Amal si George Clooney in Los Angeles, 2016

Din dragoste pentru rochii cu flori aplicate

Nu este prima oara cand cand Amal alege o rochie delicata cu flori. Daca va mai aduceti aminte, la nunta lor Venetia, in 2014, ea a ales o creatie similara cu cea purtata acum cateva zile. Este vorba tot de o piesa semnata de designerul ei preferat, Gianbattista Valli, pe care o poarta si acum cu tocuri cui metalizate si un clutch mic pretios.

stilul vestimentar la 30 de ani
Amal si George Clooney in Venetia, 2014.

Asadar, de ce nu ne putem lua privirile de la Amal Clooney? Pentru ca are mereu un look super rafinat indiferent daca poarta blugi rupti, un costum business sau rochii cu flori aplicate semnate de designeri celebri! Iar faptul ca a purtat acum o rochie asemanatoare cu cea de la nunta este ca o declaratie de dragoste facuta la doi ani distanta. La 30 de ani, una dintre cele mai admirate femei din lume stapaneste perfect arta seductiei feminine. Ea stie ca poate avea o aparitie senzuala fara sa arate prea multa piele. Secretul ei sta in felul in care isi pune in valoarea atuurile, lasandu-si la vedere picioarele intr-un mod elegant.

Daca iti doresti sa-i cunosti si secretele beauty, nu doar cele de stil, iti dezvaluim elementele esentiale care o ajuta sa se diferentieze din marea de femei frumoase. Iata cele 5 secrete de frumusete ale ei!

Foto: Guliver.