rochii glamour

Cele mai hot staruri de la Hollywood au fost invitate aseara la Gala amfAR din Los Angeles. Majoritatea au purtat rochii glamour cu decolteuri ample, decupaje ametitoare pe un picior sau transparente care lasa discret pielea la vedere. Noi ne-am ales preferatele!

Galele caritabile amfAR, care sunt organizate special pentru a strange fonduri in lupta anti SIDA, au devenit deja o traditie. Lumea modei si starurile de la Hollywood sustin impreuna aceasta cauza nobila inca de acum 25 de ani. Fundatia pentru cercetarea SIDA a reusit asftel sa investeasca in toti acesti ani mai mult de 366 milioane $ in programe de prevenire, tratamente si ingrijire.

Aseara, la cel mai recent eveniment din Los Angeles, vedetele au stralucit in rochii glamour care pot face concurenta oricand celor afisate la Gala Oscar sau la Golden Globes. In focus au fost cele trei dive: Gwyneth Paltrow, gazda serii, Lady Gaga si Julia Roberts care a tinut un speech indelung aplaudat.

Cele mai frumoase rochii glamour purtate de vedete

1. Alessandra Ambrosio

rochii glamour alessandra ambrosio
Rochie Zuhair Murad couture

2. Gwyneth Paltrow

rochii glamour gala amfar
Rochie Ralph & Russo couture

3. Rosie Huntington-Whiteley

rochii glamour rosie huntington-whiteley
Rochie Saint Laurent

4. Diane Kruger

diane kruger gala amfar 2015

5. Jaime King

rochii-de-seara-amfar
Rochie Balmain

6. Lydia Hearst

rochii glam gala amfar 2015

Vedetele pot deveni sursa ta de inspiratie! Descopera cateva idei de accesorizare glam pe care le poti prelua cu usurinta.

Foto: Guliver.