sanse de impacare kate moss

La doua luni dupa ce o sursa a sustinut ca mariajul lui Kate Moss cu Jamie Hince a ajuns la final, modelul a fost surprins de paparazzi purtand inca verigheta. Sa fie oare sanse de impacare sau altceva?

Sanse de impacare spulberate de o alta teorie

Fanii au speculat ca vedeta de 41 de ani care s-a casatorit cu rockstarul in 2011 incearca sa “anihileze” prin aceasta strategie zvonurile conform carora are o relatie cu Contele Nikolai von Bismarck care are cu 13 ani mai mult decat fiul ei.

Cei doi au fost zariti tot mai des impreuna in ultimile cateva luni, a povestit o sursa din cercul vedetei pentru cotidianul The Sun. “Ea poarta inca verigheta pentru a nu da de banuit ca a trecut peste despartire.” Sursa a mai adaugat ca Nikolai a fost un sprijin important pentru ea in aceasta perioada si este acelasi gen “rock ‘n’ roll” care-i place lui Kate. Ei ies des impreuna la tot felul de petreceri.

Ce face Jamie in tot acest timp? Conform unei alte surse care a povestit tot pentru The Sun, el asteapta ca producedurile de divort sa mearga mai departe. Niciunul dintre ei nu se grabeste, dar amandoi cred ca nu sunt sanse de impacare.

Foto: Guliver