Cum vede Scarlett Johansson o relatie cu un alt actor

Relatiile cu happy ending sunt din ce in ce mai rare, iar in lumea vedetelor lipsesc aproape cu desavarsire. O actrita faimoasa incearca sa explice „fenomenul”!

Scarlett Johansson considera ca e o adevarata provocare pentru actori si actrite sa mentina un mariaj pe linia de plutire.

Vedeta in varsta de 30 de ani pe care o puteti urmari la cinematografe in “The Avengers: Age of Ultron”, a fost casatorita cu colegul ei de breasla Ryan Reynolds din 2008 pana-n 2011. Scarlett a povestit recent intr-un interviu pentru Parade Magazine ca e foarte greu sa mentii o relatie sanatoasa cand amandoi au aceeasi cariera.

Scarlett s-a hotarat sa intrerupa sirul de iubiti-actori cu un… jurnalist

“Actoria e o lume foarte ciudata si extrem de volatila. Mereu va fi o persoana care va avea mai mult succes. Iar cei care nu sunt populari vor considera automat ca nimeni nu-i vrea” a sustinut ea. E interesant cum declaratia lui Scarlett vine la scurt timp dupa ce intr-un interviu recent un ex de al ei, Josh Harnett, a declarat ca unele dintre fostele lui iubite celebre au fost pur si simplu niste greseli.

Poate tocmai de asta Scarlett s-a hotarat sa intrerupa sirul de iubiti-actori cu un… jurnalist. Ea s-a casatorit anul trecut cu francezul Romain Dauriac si-n prezent are si un copil cu el.

Foto: Guliver