sexul bebelusului regal

Desi mai sunt cateva saptamani pana cand Kate va naste cel de-al treilea copil, sexul bebelusului regal este tinut secret de catre familia regala. Insa, William a oferit un indiciu important la un eveniment sportiv, saptamana trecuta!

In Familia Regala Britanica urmeaza doua evenimente importante primavara aceasta: Kate va naste cel de-al treilea copil, iar Prinul Harry urmeaza sa se casatoreasca cu actrita Meghan Markle. Spre sfarsitul lunii aprilie, Ducesa de Cambridge va aduce pe lume cel de al treilea copil. Pentru momentul in care Kate va naste, exista un intreg plan, care sa asigure atat siguranta mamei si a bebeluslui, cat si comunicarea cu supusii care abia asteapta sa vada daca George si Charlote vor avea un frate sau o sora.

Scretul pastrat in aceasta privinta a fost insa “subrezit” recent de Printul William. Prezent, saptamana trecuta, la un meci de fotbal in Anglia, el a oferit un indiciu important despre sexul bebelusului regal, potrivit The Mirror. Dupa ce Jack Grealish a obtinut un scor impresionant pentru echipa sa, William l-a felicitat intr-un mod inedit, „Am sa insist ca bebelusul sa se numeasca Jack!”, iar dupa o scurta pauza a adaugat incurcat „…sau Jakie!”, relateaza The Mirror. Sa fie oare vorba despre un frate pentru Charles si Charoltte?

Bebelusul va veni pe lume luna aceasta, iar, potrivit The Sun, data la care Kate ar putea naste este 23 aprilie. Fiind insa vorba de o nastere naturala, neprogramata, data nu e batuta in cuie.

Impreuna, William si Kate mai doi copii, pe Printul Charles, Duce de Cambridge, in varsta de 4 ani, si Printesa Charlotte, Ducesa de Cambridge, in varsta de 2 ani.

Atat nasterea celui de-al treilea bebelus regal, cat si casatoria dintre Hanry si Meghan Markle, sunt doua evenimente importante pentru Familia Regala, dar si foarte apropiate. Nunta Printului Harry va avea loc pe 19 mai, iar pregatirile sunt in toi. Viitoarea sotie, actrita Meghan Markle si-a ales deja buchetul pentru ziua cea mare.

Pana cand vom vedea prima aparitie publica a bebelusului regal pe care il asteapta William si Kate, te invit sa descoperi si Primele imagini cu Printesa Charlotte la gradinita. Seamana cu Printesa Diana sau cu Regina?

FOTO: Guliver