Sharone Stone nud

Sharon Stone nud, la 57 de ani? Nu este imaginea vreunei frumuseti apuse cu aere de primadona, ci a unei perfectiuni asumate, a unui adevarat star.

Inrazneata, sex simbol si supravietuitoare. Acestea sunt doar cateva dintre atuurile lui Sharon Stone. Si, la 57 de ani, ea mai are un as in maneca: se poate mandri ca se vorbeste despre ea ca despre femeia hot. Sharon Stone nud este o inca o imagine de pus in rama.

In numarul din septembrie al editiei americane a revistei Harper’s Bazaar, Sharon Stone apare complet dezbracata intr-un pictorial alb-negru realizat de fotograful Mark Abrahams.

La fel de spectaculos ca si pictorialul este interviul in care actrita vorbeste deschis despre gravele probleme de sanatate cu care s-a confruntat in anul 2001, cand a fost la un pas de a-si pierde viata.

Un destin frumos, aproape de prabusire

Odata cu aflarea diagnosticului de anevrism cerebral – o hemoragie in creier, care poate sa provoace un accident vascular cerebral – lumea lui Sharon Stone s-a schimbar radical. Trezita pe un pat de spital, cu medicul aplecat deasupra ei, primul gand pe care l-a avut a fost daca va muri, povesteste ea in interviul din Harper’s Bazaar.

Dar nici supravietuirea dupa o astfel de boala nu parea atunci o varianta prea roz: Cand mi-am revenit, doctorul statea aplecat deasupra mea. L-am intrebat: ‘Voi muri?’. si el mi-a spus: ‘Ai o hemoragie in creier’. Am spus: ‘Ar trebui sa o sun pe mama’ si el mi-a raspuns: ‘Ai dreptate. Ai putea sa iti pierzi curand abilitatea de a vorbi”, rememoreaza Sharon Stone.

In 2010, la 15 ani de la prima nominalizare la Oscar, pentru rolul din Casino (regia Martin Scorsese), Stone s-a trezit ca nu putea memora replicile. “Era umilitor”, spune ea acum.

Hemoragia cerebrala pe care o suferise ea atunci, ca parte a anevrismului cerebral, a durat noua zile. Ea a ajuns de urgenta la spital, abia baiguind doua vorbe, mergand foarte greu si incapabila sa citeasca. Frumoasa Sharon Stone se transformase intr-o leguma.

A avut nevoie de doi ani pentru a se reface. “Am simtit ca intregul meu ADN s-a schimbat”, a mai spus actrita, precizand ca inteligenta sa emotionala a devenit mai bine conturata. “Am ales sa muncesc din greu pentru a deschide alte parti din mintea mea. Acum sunt mai puternica. si pot sa fiu extrem de directa. Acest lucru sperie oamenii, dar cred ca asta nu este problema mea”, spune Sharon Stone.

Sharon Stone nud, drumul catre Oscar

Actrita, care a facut furori cu miscarea de incrucisare a picioarelor in Basic Instinc, nu ocoleste subiectele fierbinti si vorbeste deschis despre nud, pictoriale si celebritate.

Primele ei fotografii nud au aparut un 1990, in Playboy, intr-o perioada in care simtea ca are nevoie de un impuls in cariera. Inainte de acest pictorial, toata lumea ii spunea ca nu este suficient de atractiva pentru roluri importante. Dar cu fotografiile a obtinut exact ce a sperat: rolul care a facut-o celebra, din Basic Instinct.

Chiar daca este de parere ca fundul ei nu este perfect, Sharon marturiseste ca incearca inca sa ramana cea mai atragatoare femeie din lume.

“La un anumit moment incepi sa te intrebi: ‘Ce este cu adevarat sexy?’ Nu este vorba numai despre cat de fermi iti sunt sanii. Este vorba despre a fi constienta de propria persoana si de a te distra si de a te simti bine cu tine insati”, spune Sharon Stone.

In Basic Instinct, Sharon Stone s-a remarcat nu doar datorita miscarii lascive din camera de interogatoriu, ci si prin machiajul indraznet.