Cathriona White, femeia cu care actorul Jim Carrey a avut o relatie presarata cu multe impacari si despartiri din 2012 si pana-n prezent, a fost descoperita moarta ieri in casa ei din zona Los Angeles si, dupa primele investigatii, pare a fi o sinucidere.

jim carrey cathriona white sinucidere

“Sunt socat si profund intristat de disparitia dulcei mele Cathriona”, a declarat Carrey pentru revista People, adaugand ca ea “a fost o floare irlandeza cu adevarat delicata, prea sensibila pentru acest sol, pentru care sa iubeasca si sa fie iubita era tot ce conta.”

Dar cine era de fapt frumoasa bruneta cu care Jim Carrey a avut o relatie timp de trei ani?

White a inceput sa se intalneasca cu Carrey in 2012, cand lucra in industria beauty ca make-up artist. Ea a colaborat cu David Hasselhoff, dar si cu vedeta din Sleepy Hollow, Lyndie Greenwood, pe care a machiat-o pentru un shooting in revista Elle, dar si pentru premiera filmului Divergent.

“Cat a fost o persoana foarte frumoasa, dulce, vesela, cu care era o placere sa lucrezi,” a povestit Brie Childers, un fotograf care a lucrat indeaproape cu White. “Era genul de persoana pe care de abia o asteptam la sedintele mele foto. A lasat multe zambete in urma ei si sper ca-si va gasi in sfarsit linistea acum.”

White, care era originara din Tipperary, Irlanda, avea o slabiciune pentru fotografie. Carrey a postat cateva imagini facute de ea pe Twitter-ul lui, care aveau de asemenea si cateva citate d-ale lui trecute pe ele. Cathriona isi updata cu regularitate contul de Instagram cu peisaje spectaculoase, fotografii cu clientii ei, instantanee din culise, dar si poze cu nepotii ei din Irlanda.

Ultimul ei mesaj public a fost postat de ea pe Twitter pe 24 septembrie, la cateva zile dupa ziua ei de nastere. “Signing off Twitter, I hope I have been a light to my nearest and dearest. Peace and love to you all,” a scris ea.

Citeste si: “Fiica lui Whitney Houston a murit. Avea doar 22 de ani”!

Foto: Guliver