picioare sexy

Christie Brinkley este "revoltator" de atragatoare la cei 61 de ani, si-au spus, probabil, toti cei care au urmarit, pe 4 noiembrie, celebra emisiune The Tonight Show, prezentata de Jimmy Fallon. In emisiune, supermodelul cu picioare sexy a vorbit despre cartea ei Timeless Beauty/Frumueste fara varsta.

La 61 de ani, frumusetea tinereasca a lui Christie Brinkley este greu de descris in cuvinte pentru ca aceasta aproape ca nu a imbatranit deloc in ultimii 20 de ani.

picioare sexy
Christie Brinkley cu cartea sa

Fost model, preferata editorilor celebrei reviste Sports  Illustrated, unde a si aparut pe coperta, Christie are si acum, aproape la varsta senectutii, un corp perfect pentru bikini. La asta au contribuit orele de yoga, dieta vegana si cateva trucuri antiimbatranire care au facut sa aiba acum nu doar picioare sexy, ci si un aer aproape adolescentin.

picioare sexy
Christie Brinkley intr-o tinuta relaxata

“Am luat decizia de a deveni vegana la varsta de 13 ani pentru ca iubeam animalele si nu doream sa fiu partasa la dezvoltarea unei industrii atat de sangeroase, iar de atunci ma bucur de beneficiile karmei”, a spus Brinkley pentru Examiner.

Mama a trei copii, Christie sustine: “Am evitat mereu carnea injectata cu hormoni de crestere. Daca ma intrebati pe mine, hormonii de crestere contribuie la o maturizare rapida si cred ca se incearca imbatranirea populatiei inainte de vreme”.

Aceata marturiseste ca atitudinea pozitiva si faptul ca a fost mereu in contact cu lumea au ajutat-o sa imbatraneasca frumos si sa fie fericita.

“Nu cred in ideea de a lasa varsta sa fie oglinda mea, insa am convingerea ca atitudinea este cea care joaca un rol covarsitor in felul in care te simti. In plus, asa demonstrezi ca iti pasa si de lumea care te inconjoara. Asta conteaza cu adevarat”, spune fostul supermodel.

Christie Brinkley’

Brinkley se alatura astfel unui numar tot mai mare de celebritati vegane si vegetariene – printre care Jennifer Lopez si Demi Moore – care promoveaza stilul de viata sanatos, beneficiile pierderii in greutate si tratamentele antiimbatranire in mod public si care chiar au mare credibilitate in acest sens.

“Rutina mea zilnica de frumusete este foarte simpla: demachiez, exfoliez si hidratez”, isi dezvaluie Christie Brinkley secretele de frumusete.

Foto: Guliver, Instagram