Din exterior par unul dintre cuplurile solide ale Hollywood-ului, insa nici macar in cazul lor lucrurile nu sunt mereu roz... Ben Affleck si Jennifer Garner au apelat la terapie de cuplu in incercarea de a-si salva casnicia.

terapie de cuplu ben affleck

Starul din “Gone Girl” si actrita din „Dallas Buyers Club” trec printr-o criza in casnicie dupa aproape 10 ani petrecuti impreuna. Cei doi nu se dau insa batuti si au apelat la terapie de cuplu pentru a-si rezolva problemele. Cei doi au trei copii: Violet (9 ani), Seraphina (6 ani) si Samuel (3 ani).
O sursa apropiata cuplului a declarat pentru revista US Weekly: “Ei incearca sa-si rezolve problemele de dragul copiilor insa relatia nu mai functioneaza ca pe vremuri.” Aceeasi persoana a declara ca Ben si Jennifer fac terapie de cuplu de ani de zile.
In incercarea de a regasi un echilibru in relatia lor Ben (42) prefera sa petreaca tot mai multe nopti la Hotel Bel Air in loc sa mearga la casa lor din Brentwood, California. “El sta acolo ori de cate ori are probleme cu Jen au probleme.”

Regizorul filmului Argo i-a multumit sotiei sale in discursul pentru acceptarea Oscarului in 2013 pentru ca face casatoria lor sa mearga. El a spus la momentul respectiv „Functioneaza si functioneaza minunat si nu mi-as dori sa <<lucrez>> cu nicio alta persoana in afara de ea la asta.”

Citeste si “Terapie de cuplu: neutralizeaza problemele cu umor”!

Foto: Guliver