In Cetatea Filmului, anul 2017 a debutat cu cea mai importanta gala de premiere a cinematografiei dupa Oscaruri: editia 74 a decernarii Globurilor de Aur. Unele vedete au plecat acasa cu statuete, altele au primit aplauze pentru rochiile si outfiturile lor, insa o parte din ele au picat testul la capitolul vestimentatie. Afla ce tinute nepotrivite la Globurile de Aur din acest an ne-au atras atentia!

Tinute nepotrivite la Globurile de Aur

Daca vrei sa faci o declaratie de stil si sa defilezi pe Covorul Rosu, prezenta la gala de decernare a Globurilor de Aur este ocazia perfecta. Si totusi, asta nu iti asigura succesul. Cu toate ca au ocazia sa poarte rochii semnate de designeri de renume si sa poarte cele mai scumpe bijuterii, unele vedete nu au primit note de trecere de la criticii publicatiilor internationale.

Pe lista cu tinute nepotrivite la Globurile de Aur se afla vedete cunoscute, care fie au ales piese vestimentare care nu erau in ton cu gala sau nu le avantajau fizionomia, fie au optat pentru accesorii nepotrivite. In timp ce unele tinute sunt discutate intens de critici, altele sunt considerate ridicole si primesc recenzii negative in unanimitate.

Tinute nepotrivite la Globurile de Aur din acest an