tom cruise

Actorul Tom Cruise, in varsta de 53 de ani, incearca sa-si resusciteze cariera jucandu-l din nou pe pilotul Maverick in continuarea succesului de casa din 1984.

Implicarea lui Cruise in proiectul cinematografic depinde totusi, de cateva conditii. „Ar fi amuzant. Mi-ar placea sa intru din nou in unul dintre avioanele acelea”, a declarat el pentru Reuters. „Ar trebui sa fie reale, totusi, nu vreau avioane construite pe calculator. Mi-as dori sa filmam exact cum s-a intamplat si prima data”.

Proiectul Top Gun 2, anuntat pentru prima oara in 2010, a avut parte pana acum de mai multe obstacole. In 2012, Tom Cruise si cel care trebuia sa regizeze filmul, Tony Scott, au incercat sa gaseasca impreuna locatii de filmare. Insa cateva luni mai tarziu, Scott s-a sinucis.

Perioada dificila in cariera lui Tom Cruise

In ultimii ani, imaginea actorului a fost sifonata de documentarul Going Clear, despre Biserica Scientologica, al carei membru devotat este de cateva decenii, dar si de relatiile sale turbulente de dragoste. Ultimele productii in care a aparut, precum Oblivion, Jack Reacher si Edge of Tomorrow, au fost apreciate de o parte din public, dar nu au excelat la box-office.

Tom Cruise incearca astfel sa se intoarca la origini, la rolurile care l-au facut celebru, popular si iubit de femei din lumea intreaga. Top Gun a fost rolul care l-a propulsat in A-listul de la Hollywood, iar seria Mission: Impossible este una dintre francizele cu cele mai mari incasari din istorie. Cruise dovedeste de fiecare data cat de important este pentru el realismul transpus pe marile ecrane. In noul sau film, Mission Impossible – Rogue Nation, el a facut singur mai multe cascadorii extrem de periculoase. Printre altele, el a fost legat de un avion, in timp ce acesta decola, cu toate ca seful echipei de cascadori i-a recomandat sa nu riste.

Ramane de vazut daca va reusi sa ajunga din nou in top. Mission Impossible: Rogue One are vineri premiera si pe marile ecrane din Romania.

Citeste si: J. Lo intr-o rochie transparenta. Super hot la 46 de ani!

Foto: Guliver