corp perfect kate hudson

Cand nu vrei sa pierzi prea mult timp cu sportul, dar totusi vrei sa ai un trup perfect, ia exemplul lui Kate Hudson. Ea sustine ca saritul corzii este exercitiul care o ajuta sa arate WOW!

La fiecare eveniment, Kate Hudson pur si simplu straluceste. Nu-si alege neaparat tinutele cele mai spectaculoase, insa pe un corp perfect toate rochiile de seara arata minunat. Iar noi am aflat secretul siluetei ei!

„Recomand saritul corzii, pentru ca este unul dintre cele mai dure antrenamente cardio pe care le poti face”, a declarat Kate Hudson intr-un interviu recent pentru revista „Sunday Times Style”. „Fac trei reprize a cate trei minute si sunt de fiecare data uimita de cat de mult pot sa transpir intr-un interval atat de scurt!”

Mai putin e mai mult si-n sport

Corp perfect intretinut fara sa pierzi prea mult timp

Cand vine vorba de sport, Kate prefera calitatea cantitatii si nu face prea multe exercitii, dar le face foarte des. In loc sa se antreneze 3 ore pe saptamana, ea face zilnic macar cateva minute de sport ca sa-si mentina un corp perfect.

„Fac cam 20 de minute de exercitii zilnic”, sustine fiica lui Goldie Hawn. „Vreau sa subliniez faptul ca ma antrenez mult exersand de fapt regulat. Multe persoane cred ca trebuie sa faci cateva ore dintr-o data ca sa ai rezultate. Dar de fapt ajung si 20 de minute…” Kate care a pus si un clip de la antrenamente pe contul ei oficial de Instagram!

 Foto: Guliver