Trupa One Direction ia pauza un an

Daca ar fi fost corporatisti s-ar fi spus despre ei ca "isi iau un an sabatic". Insa cei patru tineri de la One Direction sunt unii dintre cei mai iubiti si mai de succes artisti ai momentului si se afla acum in fata unei decizii importante: sa ia o pauza de un an.

Trupa londoneza One Direction, formata in prezent din Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson si Niall Horan, a ajuns la o intelegere cu privire la cel putin 12 luni de pauza de la proiectele pe care le avea, a declarat pentru revista People o sursa care a  dorit sa ramana anonima.

Conform sursei citate, aceasta pauza de cel putin un an presupune, de asemenea, si lipsa unui turneu de promovare a celui de-al cincilea album al grupului pop britanic,  album ce se asteapta sa fie lansat la finalul acestui an.

Decizia membrilor trupei de a merge, cel putin pentru o perioada, pe drumuri separate a  venit imediat dupa ce baietii lansasera videoclipul single-ului Drag Me Down.

Anuntata pauza va incepe cu luna martie, iar noul album va fi promovat inculsiv pana in luna februarie.

In luna martie, anul acesta, trupa One Direction a pierdut un membru al trupei, pe Zayn Malik. In prima declaratie dupa luarea deciziei, Malik spunea: “Parasesc trupa deoarece  doresc sa fiu un om normal de 22 de ani care se poate relaxa si sa aiba putina  intimitate in afara atentiei”.

One Direction, mai multe drumuri

Presa britanica si cea americana speculeaza insa ca mult discutata pauza a baietilor de la One Direction este o strategie similara membrilor trupei Rolling Stones care si-au dorit sa demareze si proiecte solo.

Cert este ca, destramata sau doar in pauza, One Direction ramane una dintre cele mai  bine cotate trupe in industria muzicala a momentului. Cu premii peste premii adunate la toate galele muzicale care conteaza, cei patru membri actuali ai grupului, dar si fostul lor coleg, Zayn Malik, raman pe al doilea loc in topul celor mai bine platiti tineri muzicieni.

Potrivit bbc.com, cei patru membri ai grupului One Direction, alaturi Zayn Malik, impart locul al doilea in topul celor mai bogati tineri muzicieni, avand fiecare averi estimate la 37,8 milioane de dolari.

De altfel, One Direction ocupa primul loc in topul celor mai bogate trupe tinere, cu o avere comuna de 150 de milioane de dolari.

Sa fie acesta finalul povestii drumului comun One Direction?