serial celebru cearta Blake Lively si Ryan Reynolds

Nu doar noi, spectatorii de rand, am fost atinsi de virusul “Game of Thrones”. Si vedetele s-au transformat in fani ai acestui serial celebru, iar Ryan Reynolds e doar un exemplu.

Blake Lively (27) si Ryan Reynolds (38) par cuplul perfect, insa chiar si ei au din cand in cand dispute, iar in centrul acestora se afla un serial celebru: Game of Thrones.

“Il parasc acum si stiu ca nu ar trebui, insa Ryan a devenit pur si simplu obsedat de Game of Thrones”, a declarat Blake intr-un interviu pentru E! News.

Discutiile s-au incheiat la lansarea noului sezon

“A facut tot ce a putut pentru a pirata episoade care nu fusesera inca difuzate. Iar acesta a fost un moment greu in casnicia noastra. Din fericire acum s-a terminat pentru ca s-a lansat noul sezon si-l urmareste in acelasi timp cu toti ceilalti”, a continuat ea vizibil amuzata.

Insa cand nu se uita la serial Ryan se dedica cresterii fetitei lor in varsta de trei luni. “E minunat si obositor in acelasi timp sa fii parinte. E exact cum spune toata lumea. Mi-as dori sa spun ceva nou, dar exact asa este. Insa stiu ca totul va fi bine.”, a mai spus Blake. Starul serialului Gossip Girl este foarte incantata si de felul in care arata corpul ei dupa nastere. “Sanii mei sunt foarte mari si arata minunat. Asta e probabil cea mai importanta schimbare de cand am devenit mama”, a glumit ea.

Foto: Guliver