Emilia Clarke si dublura ei Rosie Mac

Ne imaginam ca oricine se plimba pe platourile serialului Game of Thrones se simte destul de ciudat. Si asta pentru ca in loc de o Daenerys vede... doua. Poate George R.R. Martin ar trebui sa inventeze cat de curand o scena in care Emilia Clarke sa fie pusa fata-n fata cu dublura ei: Rosie Mac.

Emilia Clarke nu e singura actrita care se joaca de-a Daenerys Targaryen in serialul Game of Thrones. Rosie Mac, dublura ei de pe platouri, are acelasi chip angelic si aceeasi privire patrunzatoare ca si actrita din rolul principal.

In mod traditional, dublurile actorilor au cam acelasi proportii si cam aceleasi trasaturi definitorii, dar in cazul Emiliei Clarke (28 ani), starul serialului Game of Thrones, asemanarea dintre ea si dublura ei este izbitoare. Ai putea sa juri ca ele sunt gemene.

Intre cele doua “gemene” e o diferenta de 10 ani

In poza din stanga este adevarata Emilia Clarke, care pentru multi dintre noi este Daenerys, mama dragonilor si-n partea dreapta este “clona” ei, modelul Rosie Mac. Rosie are 18 ani si s-a nascut in Cornwall, dar s-a mutat in Marbella la 10 ani. La inceputul acestui an numarul de fani ai modelului care cocheteaza cu actoria a crescut uimitor dupa ce a postat niste imagini pe Instagram de pe platourile serialului Game of Thrones.

Se pare ca producatorii show-ului au fost atat de impresionati de secventele in care ea apare ca i-au scris chiar si un rol micut pentru episoadele urmatoare. Noi ii tinem pumnii si speram s-o vedem cat de curand intr-un film sau intr-un serial in care ea insasi sa aiba nevoie de o dublura.

Citeste si Se naste un nou idol fashion cu un stil relaxat, Emilia Clarke!

Foto: HBO/Instagram