viata amoroasa a lui Marilyn Monroe

Toata lumea o stie pe Marilyn Monroe drept femeia fatala din Some Like It Hot si Seven Year Itch. Dar ceea ce nu stiu prea multi sunt detaliile delicioase ale vietii ei amoroase.

Desi a fost extrem de populara Marilyn nu a dezvaluit foarte multe lucruri despre viata ei privata. Dar jurnalistii de la yourtango.com au facut cateva sapaturi si au descoperit descoperit mai multe informatii interesante despre viata amoroasa a celebrei Monroe!

1. Primul mariaj al lui Marilyn (cel de care uita toata lumea) a fost cu politistul James Dougherty in 1942 pe vremea cand avea doar 16 ani. Cei doi s-au despartit cand ea a devenit faimoasa, iar cea de-a doua sotie a lui Dougherty i-a interzis sa se uite la filmele cu ea.

2. Cand presa a aflat de relatia lui Monroe cu scenaristul Arthur Miller i-a poreclit „Cap de ou si Clepsidra”.

Marilyn a avut o fixatie pentru Clark Gable, partenerul ei din The Misfits

3. Marilyn Monroe s-a convertit la iudaism dupa ce s-a maritat cu Miller in 1956. Ei au avut doua ceremonii; una civila urmata de o mica ceremonie iudaica, dupa cateva zile.

4. Miller a scris un rol special pentru Monroe pentru The Misfits. Acesta urma sa fie cadoul lui de Valentine’s Day, dar casnicia lor era deja pe butuci, iar Marilyn a declarat ca a detestat rolul, desi l-a interpretat minunat.

5. Marilyn a avut o fixatie pentru Clark Gable, partenerul ei din The Misfits. Cand era mica a visat ca el era tatal ei, iar cand acesta a murit a povestit ca a plans doua zile.

6. Monroe a fost gata-gata sa se recasatoreasca cu DiMaggio care i-a ramas devotat pentru tot restul vietii. El i-a trimis timp de 20 de ani cate o jumatate de duzina de trandafiri rosii la mormant de trei ori pe saptamana.

7. Nu a avut doar o relatie cu presedintele John F. Kennedy. Conform zvonurilor, Marilyn a avut o aventura si cu fratele acestuia, Robert.

8. Rochia Jean Louis purtata de Marilyn atunci cand i-a cantat La multi ani presedintelui Kennedy a fost vanduta in 1999 cu 820000 de lire sterline.

Citeste si “Stil feminin inspirational: Marilyn Monroe beauty icon”!

Foto: Guliver